Српска глумица приведена због бромазепама!?

Прошле недеље, глумица Милена Божић (28) приведена је у Краљеву када су полицајци код ње пронашли једну таблету бромазепама за који, наводно, није имала одговарајући рецепт.

Забава 06.07.2022 | 20:35
Српска глумица приведена због бромазепама!?

Иначе, Милена Божић се прославила након улоге у серији "Клан" у којој је играла једну од главних улога.

 
Milena Božić
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

У серији се звала Јуца и у првој сезони били сте девојка из цвећаре, а у наставку већ супруга опасног криминалца.

- Нисам имала узоре из наше блиске прошлости, већ из свог окружења. Нашла сам инспирацију у девојкама које нас окружују. Покушала сам да Јуцу прикажем као жену која је близу моћи и живи у некој лагодности и комфору, који је самоизазван, а она није ништа учинила да до тога дође - рекла је у ранијем интервјуу за Курир, па додала:

- О популарности не размишљам. Кад предано и квалитетно радите свој посао, стиже и награда од публике. Лепо је и прија. Ми смо очекивали да ће серија постићи успех. Сви смо били посвећени својим улогама. За мене је изненађење што се допала млађој публици. Серија "Клан" није направљена да регрутује људе већ да покаже колико је тај свет окрутан и да треба да га се клоне у широком луку.

glumica, uhapšena, Kraljevo
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТВИТЕР

Да подсетимо, према незваничним информацијама "Нове", полиција је глумачку екипу пресрела тако што им је аутомобилима пресекла пут, после конференције за штампу која је уследила одмах након што је одиграна представа “Устав”.

Осим што је само пресретање глумачке екипе након одигране представе прилично неуобичајена ситуација, буру на мрежама изазвао је детаљ да је бромазепам, иначе лек који је у широкој употреби у Србији, окарактерисан као опојна дрога, преноси Блиц.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/04/15/2701331_милена03-неwс1-ана-паунковиц_фф.јпг?вер=1657095885" алт="Милена Божић" />
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко

07.07.2022 16:15

Наса посла јер овде се сви кљукају и горим а да нико никога не приводи...вјероватно им је била превисе згодна ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

777

08.07.2022 09:51

Продају дрогу јавно а њој одузимају таблете за које нисам знао да су дрога свашта на овом белом свету.

ОДГОВОРИТЕ