Проблем Трговске горе изнијели делегацији Зелених

Црнадак је истакао да је Регионални одбор информисао и да је током јучерашњег састанка са делегацијом Зелених из Европског парламента и Бундестага у Народној скупштини затражио њихову подршку у рјешавању питања Трговске горе и објаснио да је управо за овај дио Републике Српске, Нови Град и друга мјеста у околини, постављање нуклеарног одлагалишта у непосредној близини, погубно.

Република Српска 21.06.2022 | 10:32
Проблем Трговске горе изнијели делегацији Зелених

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак присуствовао је сједници Регионалног одбора ПДП-а Изборне јединице 1 која је одржана у Козарској Дубици. 

На сједници која је била посвећена припремама за наредну кампању утврђен је приједлог листе кандидата за посланике на октобарским изборима из ове Изборне јединице.

- Такође, упознао сам Регионални одбор да је јуче трећи пут за редом Милорад Додик доживио пораз у Народној скупштини Републике Српске, јер је без разлога, из спекулативних и личних разлога, злоупотријебио институт виталног ентитетског интереса, што су народни посланици препознали и још једном га казнили на гласању – рекао је Црнадак.

Црнадак је истакао да је Регионални одбор информисао и да је током јучерашњег састанка са делегацијом Зелених из Европског парламента и Бундестага у Народној скупштини затражио њихову подрску у рјешавању питања Трговске горе и објаснио да је управо за овај дио Републике
Српске, Нови Град и друга мјеста у околини, постављање нуклеарног одлагалишта у непосредној близини, погубно.

Након сједнице Регионалног одбора Изборне јединице 1, Црнадак је присуствовао сједници Регионалном одбору Изборне јединице 2 која је одржана у Српцу, гдје се такође разговарало о кампањи и припремама за изборе на подручју Градишке, Лакташа, Прњавора и Српца.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Татар

21.06.2022 09:43

Зар Швабо да ти помогне Многи у РС не прихваћају то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ШТА СУ РЕКЛЕ ШВАБЕ

21.06.2022 10:29

О ВОЈСЦИ СРПСКОЈ,КОПРЕНЕДРИ,И АГЕНЦИЈИ ЗА ЛЕКОВЕ ,СРПСКЕ,О РУСКОЈ ГУБЕРНИЈИ ЗАПАДНО ОД ДРИНЕ,АААА?!?!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

21.06.2022 10:31

Вјерујем да су се швабице много насекирале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

21.06.2022 12:38

ВИДЕ НАШЕ ЕЛИТЕ ИЗ ГРАДИШКЕ . СПРЕМАЈУ СЕ ЗА НОВЕ ФУНКЦИЈЕ . ШВРАКА, ДОНЧИЋ , МРАКИЋ И БИЈЕЛИЋ, ПА ЉУДИ МОЈИ НИШТА НЕ УРАДИШТЕ У ПРОТЕКЛИМ ГОДИНАМА , А ПОНОВНО ЖЕЛИТЕ НЕКЕ ФУНКЦИЈЕ . ЈАД И ЧЕЕМЕР . КО ТО МОЖЕ ЗА ОВЕ ГЛАСАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

22.06.2022 19:36

Сви сте ви гласали за снсд,цијели нови,па сад кусајте цорбу додикову

ОДГОВОРИТЕ