Problem Trgovske gore iznijeli delegaciji Zelenih

Crnadak je istakao da je Regionalni odbor informisao i da je tokom jučerašnjeg sastanka sa delegacijom Zelenih iz Evropskog parlamenta i Bundestaga u Narodnoj skupštini zatražio njihovu podršku u rješavanju pitanja Trgovske gore i objasnio da je upravo za ovaj dio Republike Srpske, Novi Grad i druga mjesta u okolini, postavljanje nuklearnog odlagališta u neposrednoj blizini, pogubno.

Republika Srpska 21.06.2022 | 10:32
Problem Trgovske gore iznijeli delegaciji Zelenih

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak prisustvovao je sjednici Regionalnog odbora PDP-a Izborne jedinice 1 koja je održana u Кozarskoj Dubici. 

Na sjednici koja je bila posvećena pripremama za narednu kampanju utvrđen je prijedlog liste kandidata za poslanike na oktobarskim izborima iz ove Izborne jedinice.

- Takođe, upoznao sam Regionalni odbor da je juče treći put za redom Milorad Dodik doživio poraz u Narodnoj skupštini Republike Srpske, jer je bez razloga, iz spekulativnih i ličnih razloga, zloupotrijebio institut vitalnog entitetskog interesa, što su narodni poslanici prepoznali i još jednom ga kaznili na glasanju – rekao je Crnadak.

Crnadak je istakao da je Regionalni odbor informisao i da je tokom jučerašnjeg sastanka sa delegacijom Zelenih iz Evropskog parlamenta i Bundestaga u Narodnoj skupštini zatražio njihovu podrsku u rješavanju pitanja Trgovske gore i objasnio da je upravo za ovaj dio Republike
Srpske, Novi Grad i druga mjesta u okolini, postavljanje nuklearnog odlagališta u neposrednoj blizini, pogubno.

Nakon sjednice Regionalnog odbora Izborne jedinice 1, Crnadak je prisustvovao sjednici Regionalnom odboru Izborne jedinice 2 koja je održana u Srpcu, gdje se takođe razgovaralo o kampanji i pripremama za izbore na području Gradiške, Laktaša, Prnjavora i Srpca.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tatar

21.06.2022 09:43

Zar Švabo da ti pomogne Mnogi u RS ne prihvaćaju to.

ODGOVORITE
Name

A ŠTA SU REKLE ŠVABE

21.06.2022 10:29

O VOJSCI SRPSKOJ,KOPRENEDRI,I AGENCIJI ZA LEKOVE ,SRPSKE,O RUSKOJ GUBERNIJI ZAPADNO OD DRINE,AAAA?!?!!!!

ODGOVORITE
Name

НН

21.06.2022 10:31

Вјерујем да су се швабице много насекирале.

ODGOVORITE
Name

MARKO

21.06.2022 12:38

VIDE NAŠE ELITE IZ GRADIŠKE . SPREMAJU SE ZA NOVE FUNKCIJE . ŠVRAKA, DONČIĆ , MRAKIĆ I BIJELIĆ, PA LJUDI MOJI NIŠTA NE URADIŠTE U PROTEKLIM GODINAMA , A PONOVNO ŽELITE NEKE FUNKCIJE . JAD I ČEEMER . KO TO MOŽE ZA OVE GLASATI.

ODGOVORITE
Name

Obican covjek

22.06.2022 19:36

Svi ste vi glasali za snsd,cijeli novi,pa sad kusajte corbu dodikovu

ODGOVORITE