Покренута истрага против продуцента "Јужног ветра"

Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду донело је наредбу о спровођењу истраге против глумца и продуцента Горана Шушљика због сумње да је извршио кривично дело злоупотреба положаја одговорног лица и прибавио противправну имовинску корист у износу од 5.840.021 динара продуцентској кући - привредном друштву "Еyе то Еyе" доо, чији је он директор и одговорно лице.

Србија 13.06.2022 | 14:02
Покренута истрага против продуцента "Јужног ветра"

Постоје основи сумње да је Шушљик, као одговорно лице "Еyе то еyе", која је била продуцент филма "Јужни ветар" искоришћавањем и прекорачењем граница свог овлашћења употребио фалсификоване рачуне и документацију за правдање дела средстава којима је Филмски центар Србије (ФЦС) финансирао део производње поменутог филма.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дарко

13.06.2022 13:12

Ненормално је и НИЈЕ У РЕДУ да се у серији Јузни ветар форсира трговина кокаином , огромна зарада , нацин користења и ефекат при користењу. То тотално лоше утице на све нас а поготово за младе који тек требају нацити ста су праве вриједности зивота . То дрога и ефекат и утицај дроге и новца НИЈЕ СИГУРНО ДОБРО. ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ КО ФИНАНЦИРА РЕЖИЈУ И РЕЖИСЕРЕ И ПРОДУЦЕНТСКЕ КУЦЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

13.06.2022 13:13

Лук је имао и прије аферу како је поново аплицирао и добио паре,страсно.Свако покушава да лови у мутном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупост

13.06.2022 14:15

У маракам то је 97.000КМ и сада окрузни суд у Бг се хвата овог слуцаја и дизе прасну и као ми радимо, а зарњи 30.година политицати одњели милионе и милионе и даље то раде и они се хватају неких ситни играца, јаста нема продуцент ледја и свом силом на њега. Не казем да није крив и нека одговара, али када це доци и прави лопови, никад?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Y

13.06.2022 15:33

Наши филмови су смеће, али редом! Ако су тема деведесете, филм обавезно финансира америчка амбасада, и тематика са све ђуричком, доообро позната. Ако је комедија, убише се од смијеха како је сељак глуп и баба се чешља или тематизују проглупе ситне криминалце и наркомане. Увијек 3 теме, 90-те (ал само онако како рекох) или исмијавање одређене групе људи или дрога. Буквално, нема нормалног филма. Цијеним ја критику друштва, али н.пр. серију Горки плодови (зато се и не репризира) или оне Пејаковићеве (Кости и Месо) тешке серије, претешке, али ако хоћеш критику, а не аутошовинизам или једноставно ђжиберизам, онда је то. Кад ће неке лаке комедије почети код нас да се праве? Кад ће хоррор филмови , неке фантазије? Не кажем да је то квалитет, али филм служи и за забаву, а ови наши нису одмакли од јефтине и провидне пропаганде коју наравно добро наплате. Ако није пропаганда онда је криминал, дрога и ето, а и то шаље одређену пропагандну поруку. А овај тужни вјетар је само један у низу таквих и промоцијом одређених ствари чини много веће зло од финансијских малверзација. ПС - живјела умјетничка слобода!

ОДГОВОРИТЕ