Не испуњавају се обавезе и обећања бирачима у БиХ!

Амбасада Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини огласила се након данашње сједнице Савјета за имплементацију мира (ПИК).

Босна и Херцеговина 08.06.2022 | 18:22
Не испуњавају се обавезе и обећања бирачима у БиХ!

Како су нагласили из ове амбасаде бх. лидери не испуњавају своје уставне обавезе и обећање бирачима да ће им обезбиједити бољу будућност у оквиру евроатлантске породице.

"Као гарант Дејтонског мировног споразума и члан Савјета за имплементацију мира (ПИЦ), САД је истакао јасну поруку коју су послали чланови Савјета за подршку улози високог представника у провођењу Дејтонског мировног споразума и унапрјеђењу агенде 5+2 до краја међународни надзор", аопштили су из амбасаде САД.

Савјет за имплементацију мира такође је, како су навели, истакао своју снажну подршку отпору ЕУФОР-овој операцији Алтхеа и његов континуирани пуни мандат за обезбјеђивање сигурног окружења у БиХ.

"Званичници БиХ не испуњавају своје уставне обвезе и не испуњавају обећање својим бирачима да ће им обезбиједити бољу будућност унутар евроатлантске заједнице народа", истакли су они и додали:

"Заједно са колегама из Управног одбора ПИК-а, наставићемо подржавати храбро бх. цивилно друштво и друге актере који раде на јачању бх. демократије, расту бх. привреде и позивају корумпиране и дестабилизирајуће актере на одговорност за своје поступке." 

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ова телевизија

08.06.2022 17:05

Као плацени преносник овога под резимом Сарајево-ОХР је стетна по Семберију, по Српску, БХ и Балкан ... Ово јој се и писе да зна и другу страну тога ... Сутра је нови дан ... Ваљда даље ... Али теско с овим ... Демантовање оваквих матрица це кроз времена ици аутоматски, па сад ако је ово медијско лупање главом у зид али "у име народа" онда це се разбити та глава, постојање старије ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

08.06.2022 20:00

Ста се цека са санкцијама?

Name

БОY

08.06.2022 18:26

Миле Ронхил је својој породици, рођацима кумовима исвојим улизицама дао све што им треба а осталим је подијелио пасоше да се сналазе по бијелом свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

08.06.2022 18:59

Зашто кривис Милета.Ми смо криви што смо Милету дозволили да тако ради.

Name

БОЈ за Татар

08.06.2022 19:27

Нисмо ми криви они су пратили бирачке спискове, а њихови људи били на мјестима у изборној комисији. Доказ је поновљени избори у Добоју гје је било 15000 гласачких листића за СНСД мање у односу на редовно гласање.