Огласила се Драгана Катић бивша велика љубав Игора Старовића!

Водитељка Драгана Катић огласила се на свом Инстаграм профилу поводом смрти певача Игора Старовића, са којим је била у емотивној вези.

Магазин 17.05.2022 | 19:07
Огласила се Драгана Катић бивша велика љубав Игора Старовића!

Певач групе "Дивљи кестен" <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3935279/откривено-од-цега-је-умро-игор-старовиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Игор Старовић преминуо је данас после краће болести, у 56. години.

Водитељка је на Инстаграму објавила певачеву слику и написала поруку:

- Игоре, много, много, ми је жао, написала је Драгана уз емотикон у облику белог срца.

- Стварно сам се потресла и јако ми је тешко. Игор и ја смо имали везу пре више од неких 25 година и заиста смо остали добри пријатељи и у лепим односима. Игор је био уметник, мало људи зна да је био дипломирани арехеолог и да је то била његова друга љубав, поред музике и стваралаштва којим се бавио. Баш ми је тешко и баш ми је жао, рекла је она за Гранд Онлине. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/05/17/18/3027567_сцреенсхот-42_фф.јпг?вер=1652803575" алт="Драгана Катић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Иначе, Курир је дошао до нових сазнања о лечењу и смрти Игора Старовића. Наиме, Игор је умро на Другој хируршкој клиници.

Музичару је пукла аорта, а борба за његов живот трајала је пет дана. У једном тренутку Игор се осетио боље, али је касније ипак преминуо.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар