Зорица Брунцлик спрема највећу рођенданску журку у региону!

Фолк звезда Зорица Брунцлик ове године дочекаће свој рођендан са више од 15 хиљада људи јер је, само дан раније, за 28. јун заказала свој спектакуларни београдски концерт на стадиону „Ташмајдан“.

Забава 10.05.2022 | 20:37
Зорица Брунцлик спрема највећу рођенданску журку у региону!

Пошто је почетак дружења са публиком заказан за 21 сат, а Зорица ће отпевати све хитове који су обележили њену скоро пет деценија дугу каријеру, најтиражнија певачица у историји домаће дискографије ће наздравити у поноћ са свима који буду имали срећу да дођу до улазница, за које је још раније владало велико интересовање.

- Искрено, морам рећи да једва чекам да се дружим са публиком. Као што сви који ме прате знају, овај концерт је први пут заказан још пре више од две године али смо га због пандемијских мера, не желећи да угрозимо било кога, померали више пута. Сада је коначно дошло време да надокнадимо све оно што смо изгубили и ја сам спремна да им певам колико год буду од мене тражили а спремам и бројна изненађења.

Организатори су ме обавестили да нико ко је претходно купио карту за било који од термина није тражио да је врати, и на тој подршци им заиста дугујем огромну захвалност. Ових дана радимо на томе да решимо технички део како да све оне буду важеће и за овај концерт и о свему ће јавност бити обавештена. Публика ми све време даје снагу, и ово ће бити мој начин да им се одужим и да заједно направимо највећу и најлуђу рођенданску журку на овим просторима - рекла је <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3842933/зорица-кемис-поклон-куце" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Зорица. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/05/10/14/3017177_имаге1_фф.јпг?вер=1652185681" алт="Зорица Брунцлик" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОМО <бр /> <фигцаптион>

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар