Дрвар: "СНСД је против српског јединства"

Изјава предсједника СНСД-а Милорада Додика да су они против разбијања српског јединства у Дрвару је, најблаже речено, апсурдна, будући да су у тој општини све српске странке на једној страни осим СНСД-а, који је партнера нашао у ХДЗ БиХ и Народној странци Радом за бољитак. Једноставно речено, из српског јединства по обичају искаче СНСД, који опет по обичају, јединство гради са ХДЗ БиХ.

Босна и Херцеговина 06.05.2022 | 13:43
Дрвар: "СНСД је против српског јединства"

Ово је рекао предсједник Српске напредне странке ФБиХ Душко Радун, коментаришући политичку ситуацију у Дрвару уочи гласања о опозиву начелнице општине, Душице Рунић, које ће бити одржано у недељу.

- Судећи по јуче организованим скуповима, Дрварчани су већ одлучили. Препуна сала на на нашем скупу у односу на отужни догађај којем је присуствовало руководство СНСД-а на челу са предсједником странке показала је став Дрварчана. Ми смо уједињени кренули у опозив начелнице, јер желимо да се наша, једна од малобројних општина у ФБиХ гдје је остало српско становништво, развија. Нама је стало да се изборимо за бољи уставни и економски положај нашег народа у ФБиХ, а то се не постиже трулим коалицијама са онима који онемогућавају равноправност Срба у кантонима у којима владају, а који су СНСД-у најбитнији партнери – поручио је Радун.

(БН) 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Маде ин Цанада

06.05.2022 12:01

На здравље и спасење браћо Дрварчани, рушите секташку багру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.05.2022 16:49

Браво за праве патриоте а не за шићарџије корумпиране.

Name

Судница/публика из невоље ...

06.05.2022 12:26

То није тацно. Неко мање неко висе. Сад скупови и комбиновања дакле. Цовјек један други треци, два цовијека, друга два, па ето има се и оквир сви. Тоталност при спознајама је некад и прирордно била ограницена, те је цовијек био застицен од ефекта "ватре спознаје", али сада је то премостено, али ипак нада и вјера у боље и како вец ни поред тога не би требала нестајати. Мозе цовијек једино нестати и људи. И то је индивидуално, па ако је правило онда и колективно. Медији и језици, и нека правила, а не стампедо. И на крају ако не мозете без нестанка боље је да нестане васа медијска куца, него ја као неки циталац, и ста ја знам. Пута колко циталаца. А и ако нестајем, па ето информација о постојању је у свему сто постоји. Понекад се десавају цивилизације и онда људи опстају, понекад катастрофе па нестају, али постојања опет постоје, тај осјецај је такав, као и знање за себе. А крајности провјерите, најкасније на себи, понекад не успијете заразити и унистити, уствари заправо и не мозете унистити ниста до себе, само имате заблуди и греску и муку да јесте унистили и да је то ријесено. Није ниста ријесено, јер ваља и после ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН телевизија

06.05.2022 12:28

Као неко ко тера инат, данас СНСДу, сутра свако, сто је видљиво, мозе се демонтирати без драстицних потеза. Само довољно је ухватити момент предвидивости и карактеристике БНа који це му или промјенити курс или парализовати га до потпуног нестанка набоја којим оргија по свијету, највисе напаценом, који ето овај трази несто у том медију људско, али и свом осталом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

06.05.2022 12:33

Браво Миле, што мање Срба за тебе боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Приједор

06.05.2022 16:02

јос мало па цемо Вама њега бирати као и Комсица.А Ви нама кога хоцете све је то исто.

Name

ДИЈАСПОРА МУНЦХЕН

06.05.2022 12:48

МОЈИ ДРВАРЦСНИ ДА ЛИ ЦЕ ТЕ СХВАТИТИ ВЕЦ ЈЕДНОМ.. ДА ЈЕ СНСД ДОДИГ НАЈ ВЕЦИ НЕПРИЈАТЕЉ СРОСКОГ НАРОДА У РС А И КОД НАС У ДРВАРУ.. ДА ЈЕ СНСД СЕКТА ЗЛОЦИНАЦКА А ДОДИГ ПАТРИОТА ЗА СВОЈЕ ПАРЕ ПОКРСДЕНЕ.. ЈЕР КСД ОСТСНЕ БЕЗ ВЛАСТИ ОН ИДЕ У ПРДЕКАНУ ??.. А ОНДА ТАМО МОЗЕ САМ СЕБИ ДА КОРИСТИ СРЕДЊИ ПРСТ У ПАКШУ?‍♂️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

06.05.2022 13:17

Није СНСД против српског јединства,они су увијек за српско јединство у коме ће они бити на власти,све остало је "рушење" српског јединства и "издаја".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрвар

06.05.2022 13:43

Е моји Дрварцани.,ако у васе име одлуцује цовјек који је био нацелник опстине Грахово и који је смјењен због проневјерених пара и који не излази из кладионице,онда није добро.Да се разумије ја сам апсолутно за ОПОЗИВ али ако поред свих сколованих градјана Дрвара он игра главну улогу онда боље да опозив не успије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вгд&&&@@@

06.05.2022 14:05

Сретно дрварчани у недељу и смјените ту арогантну начелницу из снсд,а онда ако бог и у Вишеградуда отјерамо из снсд начелника ђуревића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

06.05.2022 15:35

Ма шта ви знате.Овако раде прави велики Срби

Name

Милан

06.05.2022 17:51

Вецих лопова од црвених нема ионако им је сав сљам усао у странку од ратних профитера из сдс а па надаље банда лоловска.

ОДГОВОРИТЕ