Drvar: "SNSD je protiv srpskog jedinstva"

Izjava predsjednika SNSD-a Milorada Dodika da su oni protiv razbijanja srpskog jedinstva u Drvaru je, najblaže rečeno, apsurdna, budući da su u toj opštini sve srpske stranke na jednoj strani osim SNSD-a, koji je partnera našao u HDZ BiH i Narodnoj stranci Radom za boljitak. Jednostavno rečeno, iz srpskog jedinstva po običaju iskače SNSD, koji opet po običaju, jedinstvo gradi sa HDZ BiH.

Bosna i Hercegovina 06.05.2022 | 13:43
Drvar: "SNSD je protiv srpskog jedinstva"

Ovo je rekao predsjednik Srpske napredne stranke FBiH Duško Radun, komentarišući političku situaciju u Drvaru uoči glasanja o opozivu načelnice opštine, Dušice Runić, koje će biti održano u nedelju.

- Sudeći po juče organizovanim skupovima, Drvarčani su već odlučili. Prepuna sala na na našem skupu u odnosu na otužni događaj kojem je prisustvovalo rukovodstvo SNSD-a na čelu sa predsjednikom stranke pokazala je stav Drvarčana. Mi smo ujedinjeni krenuli u opoziv načelnice, jer želimo da se naša, jedna od malobrojnih opština u FBiH gdje je ostalo srpsko stanovništvo, razvija. Nama je stalo da se izborimo za bolji ustavni i ekonomski položaj našeg naroda u FBiH, a to se ne postiže trulim koalicijama sa onima koji onemogućavaju ravnopravnost Srba u kantonima u kojima vladaju, a koji su SNSD-u najbitniji partneri – poručio je Radun.

(BN) 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Made in Canada

06.05.2022 12:01

Na zdravlje i spasenje braćo Drvarčani, rušite sektašku bagru...

ODGOVORITE
Name

Re

06.05.2022 16:49

Bravo za prave patriote a ne za šićardžije korumpirane.

Name

Sudnica/publika iz nevolje ...

06.05.2022 12:26

To nije tacno. Neko manje neko vise. Sad skupovi i kombinovanja dakle. Covjek jedan drugi treci, dva covijeka, druga dva, pa eto ima se i okvir svi. Totalnost pri spoznajama je nekad i prirordno bila ogranicena, te je covijek bio zasticen od efekta "vatre spoznaje", ali sada je to premosteno, ali ipak nada i vjera u bolje i kako vec ni pored toga ne bi trebala nestajati. Moze covijek jedino nestati i ljudi. I to je individualno, pa ako je pravilo onda i kolektivno. Mediji i jezici, i neka pravila, a ne stampedo. I na kraju ako ne mozete bez nestanka bolje je da nestane vasa medijska kuca, nego ja kao neki citalac, i sta ja znam. Puta kolko citalaca. A i ako nestajem, pa eto informacija o postojanju je u svemu sto postoji. Ponekad se desavaju civilizacije i onda ljudi opstaju, ponekad katastrofe pa nestaju, ali postojanja opet postoje, taj osjecaj je takav, kao i znanje za sebe. A krajnosti provjerite, najkasnije na sebi, ponekad ne uspijete zaraziti i unistiti, ustvari zapravo i ne mozete unistiti nista do sebe, samo imate zabludi i gresku i muku da jeste unistili i da je to rijeseno. Nije nista rijeseno, jer valja i posle ...

ODGOVORITE
Name

BN televizija

06.05.2022 12:28

Kao neko ko tera inat, danas SNSDu, sutra svako, sto je vidljivo, moze se demontirati bez drasticnih poteza. Samo dovoljno je uhvatiti moment predvidivosti i karakteristike BNa koji ce mu ili promjeniti kurs ili paralizovati ga do potpunog nestanka naboja kojim orgija po svijetu, najvise napacenom, koji eto ovaj trazi nesto u tom mediju ljudsko, ali i svom ostalom.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

06.05.2022 12:33

Bravo Mile, što manje Srba za tebe bolje.

ODGOVORITE
Name

re Prijedor

06.05.2022 16:02

jos malo pa cemo Vama njega birati kao i Komsica.A Vi nama koga hocete sve je to isto.

Name

DIJASPORA MUNCHEN

06.05.2022 12:48

MOJI DRVARCSNI DA LI CE TE SHVATITI VEC JEDNOM.. DA JE SNSD DODIG NAJ VECI NEPRIJATELJ SROSKOG NARODA U RS A I KOD NAS U DRVARU.. DA JE SNSD SEKTA ZLOCINACKA A DODIG PATRIOTA ZA SVOJE PARE POKRSDENE.. JER KSD OSTSNE BEZ VLASTI ON IDE U PRDEKANU ??.. A ONDA TAMO MOZE SAM SEBI DA KORISTI SREDNJI PRST U PAKŠU?‍♂️

ODGOVORITE
Name

Komentar

06.05.2022 13:17

Nije SNSD protiv srpskog jedinstva,oni su uvijek za srpsko jedinstvo u kome će oni biti na vlasti,sve ostalo je "rušenje" srpskog jedinstva i "izdaja".

ODGOVORITE
Name

Drvar

06.05.2022 13:43

E moji Drvarcani.,ako u vase ime odlucuje covjek koji je bio nacelnik opstine Grahovo i koji je smjenjen zbog pronevjerenih para i koji ne izlazi iz kladionice,onda nije dobro.Da se razumije ja sam apsolutno za OPOZIV ali ako pored svih skolovanih gradjana Drvara on igra glavnu ulogu onda bolje da opoziv ne uspije

ODGOVORITE
Name

Вгд&&&@@@

06.05.2022 14:05

Сретно дрварчани у недељу и смјените ту арогантну начелницу из снсд,а онда ако бог и у Вишеградуда отјерамо из снсд начелника ђуревића.

ODGOVORITE
Name

Tatar

06.05.2022 15:35

Ma šta vi znate.Ovako rade pravi veliki Srbi

Name

Milan

06.05.2022 17:51

Vecih lopova od crvenih nema ionako im je sav sljam usao u stranku od ratnih profitera iz sds a pa nadalje banda lolovska.

ODGOVORITE