Дарко Лазић признао: Тачно је, био сам позитиван на кокаин

Дарко Лазић тврди да није конзумирао наркотике у ноћи када је ухапшен јер је дивљао по ауто-путу.

Забава 29.04.2022 | 14:37
Дарко Лазић признао: Тачно је, био сам позитиван на кокаин

Он је пуштен на слободу, а сада је признао да је пио алкохол и да је возио без дозволе, али не и да је користио психоактивне супстанце које су му пронађене у крви.

Darko Lazić
фото: Дамир Дервишагић

- Тачно је да сам био позитиван на кокаин, али га нисам конзумирао! Да сам се дрогирао, сигурно не бих добровољно пристао да ми раде тест! Сарађивао сам са полицијом баш зато што сам знао да ништа нисам узео. Једино логично објашњење за то што је у мојој крви пронађена дрога јесте да ми ју је неко сипао у пиће или да сам пио из туђе чаше! На том рођендану је било доста мени непознатих људи... - прича Дарко и открива зашто је те ноћи пио:

- Био сам утучен јер је Барбара тражила да направимо паузу у вези... Зато сам тугу лечио алкохолом. Попио сам неколико чашица, што је тест и показао, имао сам 0,91 промил алкохола у крви. То јесте истина и зато немам проблем да признам, али приче за дрогу стварно нису тачне, као и да сам се бахато понашао у полицијској станици. Напротив, био сам нормалан и сарађивао сам са полицајцима.

Иако је полиција утврдила да Лазић нема возачку од 2013. године, Дарко се правда да је у међувремену положио вожњу у иностранству.

- Имам возачку, то ћу и доказати. Само нисам успео да је преузмем - тврди фолкер.

Darko Lazić
фото: Ненад Костић

Лазић је у последњих девет година направио 16 прекршаја и саобраћајки, међу којима је и она из октобра 2018, кад је једва извукао живу главу. После новог прекршаја тврди да се напокон опаметио.

- Искрено се кајем због свих прекршаја које сам направио, обећавам да ми се то више неће поновити. Погрешио сам, али шта ћу, жив сам човек. Сада сам свестан да такве ствари више не смеју да ми се догађају како не бих испаштао ни ја, а ни неко други у саобраћају - каже фолкер.

Дарко је новчано кажњен са 200.000 динара, што је максимална казна која може да се добије за вожњу под дејством алкохола и дроге. Поред тога, добио је и забрану управљања моторним возилом на годину дана, а за прекорачење брзине мора да плати још 10.000 динара.

- Све ћу платити у року, не бежим од последица неодговорног понашања! - завршава причу Лазић.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Бозе

29.04.2022 13:24

Кретен,вук длаку мијења ,али цуд никада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

29.04.2022 15:03

Ста тебе брига нека се убија цим хоце . Проблем је сиротиња која то све плаца , иде на наступе свих могуцих наркомана, сењорита , курава и осталих . Проблем су родитељи ција дјеца одрастају уз ракију и гледају како им маме и тате "погађа" пјесма . Проблем је лазни морал и оцекивати од неког Дарке Лазица да се нормално понаса .

Name

Коке

29.04.2022 14:54

Сељачић обукао шими ципеле и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

29.04.2022 14:54

Тупан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахаб

29.04.2022 14:55

"Био сам позитиван али нисам конзумирао"? То није ни за оног ко има једноцифрем ИQ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

29.04.2022 15:02

Ибро Дирка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.05.2022 10:19

Не дирај Ибру#Легенду! Ал једног јутра удје Ибро у махалу сам, Исти Гари Купер, све је лицило на сан. На лицу му висе не би сјене коју туга прави, Махалу, севдах, Ибро није мого да заборави. Ибро није хтио пара, Ибро це вазда бит фукара. И одма неки поцесе да блате Ибрин лик, Ал само права раја је знала у цему је трик, Није ти Ибро јаране нас фукара, Ибро ти је дефакто умјетник. Схвацас?