Хаџи Никола Роквић поделио детаље ходочашћа у Израелу!

Певач Никола Роквић посетио је пред Васкрс Израел где је покушао да нађе душевни мир.

Забава 28.04.2022 | 22:22
Хаџи Никола Роквић поделио детаље ходочашћа у Израелу!

Роквић је осим у природним лепотама ове земље, обавио и ходочашће. Обишао је света места која се налазе у овој земљи где се Исус Христ по предањима родио, живео, пострадао и васкрсао.

Све ово је делио са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм, а вечерас је путем ове мреже поделио колико му је овај пут значио, те одлучио да дода префикс Хаџи на своје име, на шта имају право сви људи који обаве ходочашће.

"Човек сам који је цео живот путовао, обишао сам свет, видео многе лепоте… Овај пут се разликовао од свих других. Поклоничко путовање, ходочашће, Светом земљом не могу упоредити ни са чим. Ићи земљом поклонити се Гробу Господњем и боравити на местима на којима је ходио Господ Исус Христос, Мајка Божија, Апостоли и многи Свети људи доноси неописиву благодат али и велику одговорност! Коме је много дато, много ће се и тражити! Било је радости, љубави, смеха и суза, заједничке молитве уз величанствена покајања! Било је тешко, некада ризично и опасно али увек благодатно! Све то скупа, целој нашој групи донело је нове видике и отворило духовне погледе! Захвалан сам Богу, мојој групи, браћи и сестрама који су несебично то у сваком смислу и били... Завршићу стихом моје песме: "Вредело је сваког корака, ово тражење". Нека је на здравље и спасење! Христос Воскресе! Хаџи Никола", написао је он на Инстаграму.