Боксер о срамним оптужбама да је Дарку сипана дрога у пиће!

Боксер Марко Николић огласио се за Курир након што је менаџер Дарка Лазића за медије рекао како је певач на рођендану где је био помешао чашу због чега је био позитиван на наркотике. Спортиста сматра да је оваква изјава непримерена због чега је принуђен да реагује:

Забава 28.04.2022 | 18:33
Боксер о срамним оптужбама да је Дарку сипана дрога у пиће!

- Видео сам да се дигла кука и мотика због тога што је приведен Дарко Лазић након што је отишао кући после забаве коју смо организовали моја супруга и ја. Лазића познајем годинама, дружимо се и радо је виђен гост на мојим породичним забавама. Међутим, оно што није коректно у целој овој ситуацији је то да испадне да неко сипа наркотике мојим гостима као што сам прочитао да је за медије изјавио Дарков менаџер. Сви зунају да сам ја спортиста, а пре свега отац двоје малолетне деце. Конкретно два сина. На рођендану су били људи које приватно ценим и поштујем и који су у својим професијама јако успешни, цењени и поштовани - прича Николић и додаје:

- Наравно да се попило, али наркотика одговорно тврдим није било. Као што се на снимку видело, Лазић је пио из своје чаше. Био је весео, расположен и ниједног тренутка није указивало на то да је нешто користио. Све време је седео за својим столом, једног тренутка се латио микрофона и запевао. Мислим да је непримерено од стране дотичног менаџера да говори неистину. Ја се не мешам људима у живот и не одређујем одраслим и зрелим особама колико ће да једу и пију, а никада никога нисам питао да ли конзумира недозвољене супстанце или не. Не мешам се људима у живот. Жао ми је што је Дарко доживео непријатност. Он је за мене брат и пријатељ и увек ћу га ценити и поштовати какав год да је мени је добар - поручује Николић.

Darko Lazić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

На рођендану је певао Јоца Стефановић, а међу званицама су били Марија Микић, Душица Грабовић, Урош Живкоић и многи други.

Контектирали смо и Живковића, који је седео са Дарком за столом.

- Нисмо пили иста пића. Мислим да се не треба играти са тим стварима. Дарко је мој колега којег изузетно ценим и поштујем. Жао ми је што се то догодило. Ја сам кратко био на прослави, дошао сам да испштујем Марка и не знам шта се дешавало током ноћи - рекао је Живковић.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/04/28/11/3002367_wхатсапп-имаге-20220428-ат-10.18.14-ам-2_фф.јпг?вер=1651138738" алт="Марко Николић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Подсетимо Дарко Лазић је, иначе, приведен због прекорачења брзине, возио је возио 117 км на сат на месту где је максимална дозвољена 80 км на сат. Он је подвртгнут и дрога и алко тесту, који су показали да је наводно позитиван на кокаин, а измерено му је и 0.91 промил алкохола у организму.

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3921981/дарко-лазиц-изасао-из-полицијске-станице" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Фолк кажњен је са 200.000 динара и забраном управљања моторним возилом од годину дана.

Дарко <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3921895/детаљи-раскида-лазица-и-барбаре" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Лазић је пред Прекршајним судом у Београду признао све што му је стављено на терет.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар