Посланици данас о програму рада парламента Српске

- Народна скупштина Републике Српске данас ће на редовној сједници разматрати Приједлог програма рада парламента Српске за 2022. годину, а по хитном поступку Приједлог закона о измјени и допунама Закона о територијалној организацији Републике Српске.

Република Српска 12.04.2022 | 08:36
Посланици данас о програму рада парламента Српске

На предложеном дневном реду, који има 26 тачака, су и приједлози закона о допунама закона о здравственом осигурању и о пореском поступку Републике Српске, оба по хитном поступку.

Предвиђено је да се пред посланицима нађу и приједлози закона о граду Лакташи по хитном поступку, о културним добрима, о међубанкарским накнадама код платних трансакција на основу платних картица.

На дневном реду данашње сједнице су и Нацрт закона о измјени Закона о правима бораца, војних инвалида и породица погинулих бораца одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, те нацрти закона о геолошким истраживањима, о здравственој заштити, о здравственој документацији и евиденцијама у области здравства, о основном васпитању и образовању.

Почетак сједнице заказан је за 10.00 часова.

(Срна) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Разоцарење

12.04.2022 07:01

Питам.. Хоце ли ови безлебовици покренути питање помоци становнисту да презиви? Новцана помоц колико одмах свим категоријама становниста. НОВАЦ ДА ПРЕЗИВИМО.. ЕЈ политицари.. Еј позицијо и опозицијо.. Вас ово не дотице..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

12.04.2022 08:10

Еј заслузили смо да имамо овакву индолентну власт.ма дурај стоко

Name

ЗНАЊЕ

12.04.2022 07:37

Можда ће народ бити спашен, а ко сваку варош прогласимо градом. Проглашењем Лакташа за град, можда је следећи корак да град Лакташи буде главни град Републике Српске. Боље би било да се позабаве напуштеним сеоским простором као што је Мањача, јер је то огрома неискориштени ресурс који треба ставити у функцију развоја. Можда ће једног дана град да постане и Језеро, Купрес, Дринић и Шипово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

12.04.2022 08:32

Опозиција је покретала иницијативе како олаксати зивот становниству па ста вриједи кад немају вецину а ови на власти неце то се види

ОДГОВОРИТЕ