Poslanici danas o programu rada parlamenta Srpske

- Narodna skupština Republike Srpske danas će na redovnoj sjednici razmatrati Prijedlog programa rada parlamenta Srpske za 2022. godinu, a po hitnom postupku Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske.

Republika Srpska 12.04.2022 | 08:36
Poslanici danas o programu rada parlamenta Srpske

Na predloženom dnevnom redu, koji ima 26 tačaka, su i prijedlozi zakona o dopunama zakona o zdravstvenom osiguranju i o poreskom postupku Republike Srpske, oba po hitnom postupku.

Predviđeno je da se pred poslanicima nađu i prijedlozi zakona o gradu Laktaši po hitnom postupku, o kulturnim dobrima, o međubankarskim naknadama kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica.

Na dnevnom redu današnje sjednice su i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, te nacrti zakona o geološkim istraživanjima, o zdravstvenoj zaštiti, o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama u oblasti zdravstva, o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

(Srna) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Razocarenje

12.04.2022 07:01

Pitam.. Hoce li ovi bezlebovici pokrenuti pitanje pomoci stanovnistu da prezivi? Novcana pomoc koliko odmah svim kategorijama stanovnista. NOVAC DA PREZIVIMO.. EJ politicari.. Ej pozicijo i opozicijo.. Vas ovo ne dotice..

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

12.04.2022 08:10

Ej zasluzili smo da imamo ovakvu indolentnu vlast.ma duraj stoko

Name

ZNANJE

12.04.2022 07:37

Možda će narod biti spašen, a ko svaku varoš proglasimo gradom. Proglašenjem Laktaša za grad, možda je sledeći korak da grad Laktaši bude glavni grad Republike Srpske. Bolje bi bilo da se pozabave napuštenim seoskim prostorom kao što je Manjača, jer je to ogroma neiskorišteni resurs koji treba staviti u funkciju razvoja. Možda će jednog dana grad da postane i Jezero, Kupres, Drinić i Šipovo.

ODGOVORITE
Name

Posteno

12.04.2022 08:32

Opozicija je pokretala inicijative kako olaksati zivot stanovnistvu pa sta vrijedi kad nemaju vecinu a ovi na vlasti nece to se vidi

ODGOVORITE