Фудбалери и бизнисмени главни клијенти ухапшеног Бањца!

Девојке с којима је сарађивао Душко Бањац, а које се сумњиче да се баве проституцијом, изнајмљивао је спортистима, политичарима и бизнисменима.

Забава 05.04.2022 | 19:11
Фудбалери и бизнисмени главни клијенти ухапшеног Бањца!

Један од њих је млади репрезентативац који има 21 годину, а игра у иностранству, други је ожењен и даље је активан у спорту. Бизнисмен који се прославио козметичким послом исцртавања обрва већ је био на саслушању као корисник услуга.

Kaja Ostojić, Nikola Anđelić, Dušan Banjac <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, ПРИВАТНА АРХИВА <див цласс="адс"> 

Душко Бањац, који је крајем прошле недеље ухапшен заједно са унуком Ере Ојданића Николом Анђелићем због основне сумње да су посредовали у проституцији, и те како је познат у домаћем џет-сету. У прилог томе сведоче и фотографије на друштвеним мрежама које је он постављао са познатима из света спорта, естраде и глуме.

Иако је оптужен да подводи девојке разноразним клијентима, Душко се до хапшења трудио да на друштвеним мрежама покаже како је породичан човек који обожава децу и животиње. Међу јавним личностима са којима је поделио фотографије јесте и његова кума Катарина Каја Остојић, некадашњи манекен Бане Јанковић, а изгледа да му је омиљена глумица Сека Саблић, јер се и фотографијом са њом похвалио на Инстаграму. У више наврата смо покушали да добијемо коментар од Каје, али је њен телефон био недоступан.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар