Опозиција мора бити јединствена и у једној колони

Миличевић каже да је и раније говорио да је јако важно да опозиција буде јединствена и иде у једној колони. 

Република Српска 28.03.2022 | 11:00
Опозиција мора бити јединствена и у једној колони

- Самостално истицање кандидатура мимо договора унутар опозиције нас удаљава од побједе и тиме директно дају предност кандидатима владајућих странака. Оваква разједињеност и погодује само странкама на власти, али треба знати да је режим очигледно и радио на томе да разједини опозицију, истакао је др Милан Миличевић, предсједник Главног одбора СДС. 

"Изгледа да многи и у опозицији мисле више на личне политичке интересе, а мање размишљају о интересима саме опозиције. Оно што забрињава је да се опозиција више бави међусобним вербалним сукобима, него припремама за предстојеће изборе, на којима треба да побиједи овај режим“, појаснио је Миличевић. 

Како је саопштено из СДС-а, Миличевић каже да је и раније говорио да је јако важно да опозиција буде јединствена и иде у једној колони. 

Говорећи о економској кризи проузрокованој инфлацијом, Миличевић каже да све иде у правцу даљег раста цијена и до још веће и озбиљније кризе.

"Плате и пензије ће вјероватно као и до сада расти симболично, али то неће бити ни близу у сразмјери са растом трошкова живота и преживљавања. При томе, наша привреда је максимално оптерећена пореским наметима, а у посљедње вријеме и поскупљењем сировина, те је тешко претпоставити да ће у реалном сектору доћи до неког повећања плата, образложио је предсједник Главног одбора СДС. 

Он је поручио да стерилни политичари немају било каква рјешења.

"Они који воде ову земљу немају било какво системско рјешење за било шта и у томе су се већ много пута доказали. Због таквог игнорантског односа према основним животним потребама обичног човјека, који их је бирао и кога представљају, сумњам уопште да људи који чине садашњу власт имају било какву мотивацију да направе искорак на побољшању стандарда", закључио је Миличевић.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

МИЛОРАД

28.03.2022 09:39

А ШТО, ГОСПОДИНЕ МИЛИЧЕВИЋУ, НЕ РЕКОСТЕ НА КОГА СТЕ МИСЛИЛИ, ПАД А НАРОД ЗНА КАКО ДА СЕ ОПРЕДЈЕЉУЈЕ, НЕГО СВЕ НЕШТО УВИЈЕНО, ДЕМАГОШКИ, "У РУКАВИЦАМА", КАО ДА АСЕ НЕКОГА ПЛАШИТЕ ДА КАЖЕТЕ ПРАВУ И ПУНУ ИСТИНУ !!! КАКАВ СТЕ ВИ ТО ОПОЗИЦИОНАР !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

28.03.2022 10:11

Дада све демагогија а очекујете подршку

Name

Борац

28.03.2022 10:15

Па сто си навратио свог савјетника да напада Вукановица? Сто то не казес бјелици?

Name

НР

28.03.2022 10:22

А би ли ти волио знати име. Па да нападате. Полако знаће се када буде требало.

Name

Мргуд

28.03.2022 10:48

Сути Милораде и не баљезгај доста је вас олоса и васе мафијаске диктатуре ,на кога је цовјек мислио па на све вас из владајуце партије сви висте багра

Name

Милораде бекријо

28.03.2022 10:48

Ваљда је јасно да је он искрени опозиционар. Годинама побјеђије СНСД на локалном нивоу,у немогућим условима.

Name

Татар

28.03.2022 10:56

Мање висе сви су они исти пласе се да не изгубе позицију зиве у сенци свога дојуцерасњег идола знајуци да немају довољно ни снаге ни храбрости да му се отворено супроставе

Name

МЕНАГЕР

28.03.2022 10:15

Де ти нама реци како се ти никада ниси огласио о аферама у Сумском газдинству у Теслицу које се одвија испред твојих оцију Исто тако како је Додик дозволио да се на изборима у Теслицу кандидује Скребиц из СПСа који је тада био у коалицији са СНСДом и тако одвлацењем гласова од СНСДа теби помогао да побједис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

28.03.2022 10:32

Бас тако,супља демагогија!Мој Милане,на прослим изборима сте имали катастрофалне резултате као странка а мислим да ниста боље неце бити ни на овим!Мозда БЛ због Радовица!Саровиц је давно исприцана прица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиктер море

28.03.2022 10:45

Мислиш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

28.03.2022 11:01

ПДП је изабрао,а ВИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милорад:

28.03.2022 11:12

Мислио је на Нешића и Вукановића. Нисте добро прочитали измедју редова... Вукановић је сигурно поштен и честит човјек, у то не сумнлам али брате и он га претерује - шта ћему онај дуел са криминалцем Нешићем? Уместо да се издигне изнад свега он се ваља скупа са Нешићем у његовом блату. Ако Вукановић настави тако поштен народ неће гласати за њега...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

28.03.2022 12:03

Од Дјиндјица до данас, нема уједињене опозиције. Све су то мали "лидери" малих странака, цланство им мозе ста под једну сљиву. Осим тога су и посвадјани, осим тога "лидери" су им пребогати, гледају лицни интерес, па ста могу оцекивати од избора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад-Тад

28.03.2022 15:37

Свака цаст на истрајности у стратегији опозиције - када би стали испод дрвета јабуке и цекали, јабука би сигурно кренула према доле..

ОДГОВОРИТЕ