Opozicija mora biti jedinstvena i u jednoj koloni

Miličević kaže da je i ranije govorio da je jako važno da opozicija bude jedinstvena i ide u jednoj koloni. 

Republika Srpska 28.03.2022 | 11:00
Opozicija mora biti jedinstvena i u jednoj koloni

- Samostalno isticanje kandidatura mimo dogovora unutar opozicije nas udaljava od pobjede i time direktno daju prednost kandidatima vladajućih stranaka. Ovakva razjedinjenost i pogoduje samo strankama na vlasti, ali treba znati da je režim očigledno i radio na tome da razjedini opoziciju, istakao je dr Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS. 

"Izgleda da mnogi i u opoziciji misle više na lične političke interese, a manje razmišljaju o interesima same opozicije. Ono što zabrinjava je da se opozicija više bavi međusobnim verbalnim sukobima, nego pripremama za predstojeće izbore, na kojima treba da pobijedi ovaj režim“, pojasnio je Miličević. 

Kako je saopšteno iz SDS-a, Miličević kaže da je i ranije govorio da je jako važno da opozicija bude jedinstvena i ide u jednoj koloni. 

Govoreći o ekonomskoj krizi prouzrokovanoj inflacijom, Miličević kaže da sve ide u pravcu daljeg rasta cijena i do još veće i ozbiljnije krize.

"Plate i penzije će vjerovatno kao i do sada rasti simbolično, ali to neće biti ni blizu u srazmjeri sa rastom troškova života i preživljavanja. Pri tome, naša privreda je maksimalno opterećena poreskim nametima, a u posljednje vrijeme i poskupljenjem sirovina, te je teško pretpostaviti da će u realnom sektoru doći do nekog povećanja plata, obrazložio je predsjednik Glavnog odbora SDS. 

On je poručio da sterilni političari nemaju bilo kakva rješenja.

"Oni koji vode ovu zemlju nemaju bilo kakvo sistemsko rješenje za bilo šta i u tome su se već mnogo puta dokazali. Zbog takvog ignorantskog odnosa prema osnovnim životnim potrebama običnog čovjeka, koji ih je birao i koga predstavljaju, sumnjam uopšte da ljudi koji čine sadašnju vlast imaju bilo kakvu motivaciju da naprave iskorak na poboljšanju standarda", zaključio je Miličević.

(BN)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

MILORAD

28.03.2022 09:39

A ŠTO, GOSPODINE MILIČEVIĆU, NE REKOSTE NA KOGA STE MISLILI, PAD A NAROD ZNA KAKO DA SE OPREDJELJUJE, NEGO SVE NEŠTO UVIJENO, DEMAGOŠKI, "U RUKAVICAMA", KAO DA ASE NEKOGA PLAŠITE DA KAŽETE PRAVU I PUNU ISTINU !!! KAKAV STE VI TO OPOZICIONAR !!!

ODGOVORITE
Name

!

28.03.2022 10:11

Dada sve demagogija a očekujete podršku

Name

Borac

28.03.2022 10:15

Pa sto si navratio svog savjetnika da napada Vukanovica? Sto to ne kazes bjelici?

Name

NR

28.03.2022 10:22

A bi li ti volio znati ime. Pa da napadate. Polako znaće se kada bude trebalo.

Name

Mrgud

28.03.2022 10:48

Suti Milorade i ne baljezgaj dosta je vas olosa i vase mafijaske diktature ,na koga je covjek mislio pa na sve vas iz vladajuce partije svi viste bagra

Name

Milorade bekrijo

28.03.2022 10:48

Valjda je jasno da je on iskreni opozicionar. Godinama pobjeđije SNSD na lokalnom nivou,u nemogućim uslovima.

Name

Tatar

28.03.2022 10:56

Manje vise svi su oni isti plase se da ne izgube poziciju zive u senci svoga dojucerasnjeg idola znajuci da nemaju dovoljno ni snage ni hrabrosti da mu se otvoreno suprostave

Name

MENAGER

28.03.2022 10:15

De ti nama reci kako se ti nikada nisi oglasio o aferama u Sumskom gazdinstvu u Teslicu koje se odvija ispred tvojih ociju Isto tako kako je Dodik dozvolio da se na izborima u Teslicu kandiduje Skrebic iz SPSa koji je tada bio u koaliciji sa SNSDom i tako odvlacenjem glasova od SNSDa tebi pomogao da pobjedis

ODGOVORITE
Name

Rambo

28.03.2022 10:32

Bas tako,suplja demagogija!Moj Milane,na proslim izborima ste imali katastrofalne rezultate kao stranka a mislim da nista bolje nece biti ni na ovim!Mozda BL zbog Radovica!Sarovic je davno ispricana prica!

ODGOVORITE
Name

Sikter more

28.03.2022 10:45

Misliš?

ODGOVORITE
Name

Realno

28.03.2022 11:01

PDP je izabrao,a VI?

ODGOVORITE
Name

Re Milorad:

28.03.2022 11:12

Mislio je na Nešića i Vukanovića. Niste dobro pročitali izmedju redova... Vukanović je sigurno pošten i čestit čovjek, u to ne sumnlam ali brate i on ga preteruje - šta ćemu onaj duel sa kriminalcem Nešićem? Umesto da se izdigne iznad svega on se valja skupa sa Nešićem u njegovom blatu. Ako Vukanović nastavi tako pošten narod neće glasati za njega...

ODGOVORITE
Name

Miroslav

28.03.2022 12:03

Od Djindjica do danas, nema ujedinjene opozicije. Sve su to mali "lideri" malih stranaka, clanstvo im moze sta pod jednu sljivu. Osim toga su i posvadjani, osim toga "lideri" su im prebogati, gledaju licni interes, pa sta mogu ocekivati od izbora?

ODGOVORITE
Name

Kad-Tad

28.03.2022 15:37

Svaka cast na istrajnosti u strategiji opozicije - kada bi stali ispod drveta jabuke i cekali, jabuka bi sigurno krenula prema dole..

ODGOVORITE