"Бољи живот" има нову верзију и сви су гледали са одушевљењем!

"Бољи живот" је серија која већ више од три деценије обара рекорде гледаности, чак и у својим репризним терминима. Гледаоци домаћих телевизија су овог викенда били одушевљени јер направљен филм од пар епизода из ове серије, и сад могу да гледају и у ремастеризованом, "бољем оделу".

Забава 22.03.2022 | 21:56
"Бољи живот" има нову верзију и сви су гледали са одушевљењем!

"Бољи живот", али филм, је култно издање Гиге Моравца, и његове "муке и страдања" док као вођа пута води жене из своје фирме на осмомартовско путовање у Грчку. На том путовању мора да пренесе преко границе гомилу накита и крзна. <див цласс="адс">  <див цласс="ембеддедЦонтент"> <див цласс="тwиттер-тwеет тwиттер-тwеет-рендеред">Овај филм су људи навикли да гледају у старом руху и готово увек око <а хреф="хттпс://www.курир.рс/вести/београд/3886277/дамама-на-дар-поклон-концерт-сасе-матица-од-града-београда-8-марта-у-2000-цасова-узиво-из-скупстине-града" таргет="_бланк" рел="ноопенер">8. марта би нека телевизија решила овај филм да репризира. Како то обично бива са старијим филмовима и серијама, траке на којима су снимљне лоше старе и некако смо навикли да сцене са омиљеним ликовима гледамо са мање боје и лошијег квалитета.

Отуда су се људи изненадили кад су минулог викенда имали прилику да виде "Бољи живот", сређен, дотеран и дорађен, односно ремастеризован. <див цласс="ембеддедЦонтент"> <див цласс="тwиттер-тwеет тwиттер-тwеет-рендеред">  <блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="унд">На Суперстар ТВ иде дигитално ремастеризована верзија филма Бољи зивот. Ово је прелепо ? <а хреф="хттпс://т.цо/yнлФw4л4Qк">пиц.тwиттер.цом/yнлФw4л4Qк — Другарица Прва (@Другарица_Прва) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/Другарица_Прва/статус/1505300655560445957?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Марцх 19, 2022

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

Како су људи приметили, "Бољи живот" у оваквим бојама заиста изгледа потпуно другачије, односно како је један коментатор на друштвеним мрежама приметио - "Свака кап Гигиног зноја се цакли као шверцовани дијаманти".

"Бољи живот" постао је синоним за српску телевизијску комедију, али и породичну љубав која траје и успијева да преброди све кризе: од политичке и финансијске, до оне емотивне.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар