Марија честитала Констракти, али неће ићи са њом...

Уметница Ана Ђурић Констракта ове године победила је на такмичењу "Песма за Евровизију" и Србију ће представљати у Торину на овом престижном такмичењу.

Забава 07.03.2022 | 18:36
Марија честитала Констракти, али неће ићи са њом...

О њеној победи говорила је и певачица Марија Шерифовић, која је 2007. године победила на Евровизији са песмом "Молитва".

Марија Шерифовић је, наиме, пред нашим камерама открила да ли сматра да ће Констракта, након освојенг првог места на Беовизији 2022, тријумфовати и на Евровизији.

"Подржавам Констракту, навијаћу апсолутно за њу у Торину и то је то", започела је Шерифовић, па дала своје мишљење о томе да ли Констракта може донети победу Србији са песмом "Ин цорпоре сано".

"Ја за почетак сматрам да је важно да уђе у финале, остало су више силе", рекла је Марија, а потом рекла да неће ићи са Констрактом у Торино ако је буде звала да јој се придружи.

"Нажалост нећу имати времена, али њој желим сву срећу", рекла је Марија Шерифовић, наводи "Блиц".

Подсетимо, Марија Шерифовић, која је 2007. године победила у Хелсинкију на Евровизији са својом песмом "Молитва" и тако довела ово престижно такмичење у Србију, огласила се на Твитеру након проглашења победника и послала поруку Констракти.

"Честитке Констракти! Браво!", написала је она на друштвеној мрежи и додала емотиконе детелине са четири листа и аплауза.

(б92.нет)

Коментари / 0

Оставите коментар