Marija čestitala Konstrakti, ali neće ići sa njom...

Umetnica Ana Đurić Konstrakta ove godine pobedila je na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i Srbiju će predstavljati u Torinu na ovom prestižnom takmičenju.

Zabava 07.03.2022 | 18:36
Marija čestitala Konstrakti, ali neće ići sa njom...

O njenoj pobedi govorila je i pevačica Marija Šerifović, koja je 2007. godine pobedila na Evroviziji sa pesmom "Molitva".

Marija Šerifović je, naime, pred našim kamerama otkrila da li smatra da će Konstrakta, nakon osvojeng prvog mesta na Beoviziji 2022, trijumfovati i na Evroviziji.

"Podržavam Konstraktu, navijaću apsolutno za nju u Torinu i to je to", započela je Šerifović, pa dala svoje mišljenje o tome da li Konstrakta može doneti pobedu Srbiji sa pesmom "In corpore sano".

"Ja za početak smatram da je važno da uđe u finale, ostalo su više sile", rekla je Marija, a potom rekla da neće ići sa Konstraktom u Torino ako je bude zvala da joj se pridruži.

"Nažalost neću imati vremena, ali njoj želim svu sreću", rekla je Marija Šerifović, navodi "Blic".

Podsetimo, Marija Šerifović, koja je 2007. godine pobedila u Helsinkiju na Evroviziji sa svojom pesmom "Molitva" i tako dovela ovo prestižno takmičenje u Srbiju, oglasila se na Tviteru nakon proglašenja pobednika i poslala poruku Konstrakti.

"Čestitke Konstrakti! Bravo!", napisala je ona na društvenoj mreži i dodala emotikone deteline sa četiri lista i aplauza.

(b92.net)

Komentari / 0

Ostavite komentar