Тривић: Створити боље услове за живот грађана у Српској

- Морамо рећи да је власт Српске заиста неодговорна да немамо робне резерве како би се могло интервенисати на тржишту у случају озбиљнијег порамећаја. Ту смо да говоримо ко је за то крив али и да кажемо како ми то видимо у будућности, поручила је Јелена Тривић, потпредсједник ПДП-а и народни посланик током разговора са грађанима Приједора.

Република Српска 26.02.2022 | 07:43
Тривић: Створити боље услове за живот грађана у Српској

Народни посланик и потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић поручила је да су најбоље огледало власти у Републици Српској лош станадард скоро сваког грађана и свакодневни одлив становништва. 

- Ниске плате и пензије, лош стандард, изражена корупција - највећи су проблеми грађана у Републици Српској,  а свакодневна поскупљења и непосједовање робних резерви довољно говоре колико је власт у Српској неодговорна , поручила је Јелена Тривић, потпредсједник ПДП-а и народни посланик током разговора са грађанима Приједора.



- Морамо рећи да је власт Српске заиста неодговорна да немамо робне резерве како би се могло интервенисати на тржишту у случају озбиљнијег порамећаја. Ту смо да говоримо ко је за то крив али и да кажемо како ми то видимо у будућности, рекла је Тривићева. 

Она је додала да се озбиљније требају рјешавати сва животна питања сваког грађанина те стварати бољи предуслови за напредак Републике Српске.

- Кад побиједимо корупцију и обрачунамо се са истом, имамо добре предуслове да радимо на свим животним питањима која се тичу образовања, здравства и већих плата и пензија, рекла је Тривићева. 

Трибина "Разговор са грађанима" одржана је у сали приједорског позоришта са које је поручено да се што хитније морају рјешавати питања привреде и стварати нова радна мјеста како би се зауставио одлив становништва из Републике Српске и БиХ.

(БН) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ЗИКАЗ

26.02.2022 07:08

Јелена је нада у будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мама

26.02.2022 07:53

Јелена вјерујем у твој рад труд и добронамјерност народу РС

Name

РТ

26.02.2022 07:39

Мозе господјо Тривицко ако се плате смање у опозицију и власти. Народ не зиви од прица и обецања. Реализација је вазна. Вријеме цури, а избори су близу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једноставно.

26.02.2022 07:51

Наса будуца предсједница Републике Српске .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

26.02.2022 08:08

Треба што прије скинути црвену рак рану РС и кренути агресивно са економијом,не треба бити пуно паметан да све милијарде од акциза на гориво и путарина усмјерити у привреду и повећање плата и пензија!Колико се слијева новца од путарина да смо могли аутопут до Токија направити да није незасите секте Додик-Цвијановић-Вишковић и њихових сателита!!Баја те паре у џепове,а кредите РС да враћа Централна банка БиХ!! Јелена подршка,ако их не поразите до сљедећих избора РС неће имати ни 800 000 становника!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.02.2022 08:18

Браво јелена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

26.02.2022 08:39

Бице боље али само ако се похапсе лопине и финансијски криминалци

ОДГОВОРИТЕ
Name

40 Британских обавештајаца

26.02.2022 13:07

Ево 20 година самозвани главни "баја"ствара боље услове за све у РС,али за сад створио је само себи "тајфунима',треба му пружити шансу још 20 година па ћемо видјети резултате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прогоне

28.02.2022 07:05

Вас дзукеле .. Не требате ником ..

ОДГОВОРИТЕ