Trivić: Stvoriti bolje uslove za život građana u Srpskoj

- Moramo reći da je vlast Srpske zaista neodgovorna da nemamo robne rezerve kako bi se moglo intervenisati na tržištu u slučaju ozbiljnijeg poramećaja. Tu smo da govorimo ko je za to kriv ali i da kažemo kako mi to vidimo u budućnosti, poručila je Jelena Trivić, potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik tokom razgovora sa građanima Prijedora.

Republika Srpska 26.02.2022 | 07:43
Trivić: Stvoriti bolje uslove za život građana u Srpskoj

Narodni poslanik i potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić poručila je da su najbolje ogledalo vlasti u Republici Srpskoj loš stanadard skoro svakog građana i svakodnevni odliv stanovništva. 

- Niske plate i penzije, loš standard, izražena korupcija - najveći su problemi građana u Republici Srpskoj,  a svakodnevna poskupljenja i neposjedovanje robnih rezervi dovoljno govore koliko je vlast u Srpskoj neodgovorna , poručila je Jelena Trivić, potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik tokom razgovora sa građanima Prijedora.



- Moramo reći da je vlast Srpske zaista neodgovorna da nemamo robne rezerve kako bi se moglo intervenisati na tržištu u slučaju ozbiljnijeg poramećaja. Tu smo da govorimo ko je za to kriv ali i da kažemo kako mi to vidimo u budućnosti, rekla je Trivićeva. 

Ona je dodala da se ozbiljnije trebaju rješavati sva životna pitanja svakog građanina te stvarati bolji preduslovi za napredak Republike Srpske.

- Kad pobijedimo korupciju i obračunamo se sa istom, imamo dobre preduslove da radimo na svim životnim pitanjima koja se tiču obrazovanja, zdravstva i većih plata i penzija, rekla je Trivićeva. 

Tribina "Razgovor sa građanima" održana je u sali prijedorskog pozorišta sa koje je poručeno da se što hitnije moraju rješavati pitanja privrede i stvarati nova radna mjesta kako bi se zaustavio odliv stanovništva iz Republike Srpske i BiH.

(BN) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

ZIKAZ

26.02.2022 07:08

Jelena je nada u buducnost.

ODGOVORITE
Name

Mama

26.02.2022 07:53

Jelena vjerujem u tvoj rad trud i dobronamjernost narodu RS

Name

RT

26.02.2022 07:39

Moze gospodjo Trivicko ako se plate smanje u opoziciju i vlasti. Narod ne zivi od prica i obecanja. Realizacija je vazna. Vrijeme curi, a izbori su blizu.

ODGOVORITE
Name

Jednostavno.

26.02.2022 07:51

Nasa buduca predsjednica Republike Srpske .

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

26.02.2022 08:08

Treba što prije skinuti crvenu rak ranu RS i krenuti agresivno sa ekonomijom,ne treba biti puno pametan da sve milijarde od akciza na gorivo i putarina usmjeriti u privredu i povećanje plata i penzija!Koliko se slijeva novca od putarina da smo mogli autoput do Tokija napraviti da nije nezasite sekte Dodik-Cvijanović-Višković i njihovih satelita!!Baja te pare u džepove,a kredite RS da vraća Centralna banka BiH!! Jelena podrška,ako ih ne porazite do sljedećih izbora RS neće imati ni 800 000 stanovnika!!

ODGOVORITE
Name

Re

26.02.2022 08:18

Bravo jelena

ODGOVORITE
Name

Sale

26.02.2022 08:39

Bice bolje ali samo ako se pohapse lopine i finansijski kriminalci

ODGOVORITE
Name

40 Britanskih obaveštajaca

26.02.2022 13:07

Evo 20 godina samozvani glavni "baja"stvara bolje uslove za sve u RS,ali za sad stvorio je samo sebi "tajfunima',treba mu pružiti šansu još 20 godina pa ćemo vidjeti rezultate!

ODGOVORITE
Name

Progone

28.02.2022 07:05

Vas dzukele .. Ne trebate nikom ..

ODGOVORITE