Зорица Марковић хитно смештена у болницу!

Певачица Зорица Марковић завршила је у болници због срчаних сметњи.

Забава 18.02.2022 | 20:08
Зорица Марковић хитно смештена у болницу!

Зорица се у последње време није осећала најбоље. Забринуле су је честе аритмије које има, будући да је срчани болесник, односно да је имала већ великих проблема пре око 15 година, кад су јој уградили три бајпаса. Она је тренутно на Дедињу, тамо врше испитивања и биће у болници још неко време, док не испитају све и не виде да ли је неопходан још неки захват - рекао је извор.

Подсетимо, крајем 2007. године певачица Зорица Марковић доживела је најтежи облик инфаркта, због чега су је лекари једва вратили у живот, а касније и операцијом уградили три бајпаса.

Zorica Marković
фото: Никола Анђић

Марковићева је потврдила наводе медија да је хоспитализована.

- Јесам, у болници сам, на Дедињу, овде сам оперисана пре 15 година. Сад треба да ми продувају те стентове које имам од пре. Треба да ураде још свашта нешто, врше се анализе, па ћемо видети шта че на крају бити. Ја се осећам добро, једино што имам те аритмије, али генерално сам добро. За сада само сигурно знам да операције неће бити, а да ли ће бити неки мањи захват, то још не знам. Ја све ове године нисам имала никакав проблем. Обратила сам се лекарима на време, они ће урадити све да ми продуже живот, а ја сам своје одрадила. Пазила сам се колико сам могла, после 15 година дошло је време да се нешто поправи, а шта је, видећемо од понедељка. Треба да се пронађе узрок тим аритмијама. Бићу неко време у болници, док се све не испита детаљно. Имам добар тим стручњака око себе, у сигурним сам рукама, то је најбитније - каже Зорица за Пинк.рс и додаје:

- Урадили су ми и тест на ковид, нисам позитивна на срећу. Стварно сам се пазила две време, нисам прележала корону. Потпуно сам се учаурила, нигде ме није било, баш сам се чувала и уседела. Нисам навикла на то да седим код куће, и то ме је мало пореметило. Ја сам штрикала да бих смирила живце током короне. Једну продавницу сам спасила, сашила сам им једно 20 прслука. Мене затворити је смрт за мене. Бићу ја добро, нека не брину душмани - поручила је певачица.

Zorica Marković
фото: Принтсцреен/Пинк

(Курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брз

19.02.2022 00:35

Опоравак Зоко.

ОДГОВОРИТЕ