Дарко Лазић и Барбара одлажу свадбу због војске!?

Барбара Бобак и Дарко Лазић недавно су се верили, а планирали су да праве свадбу на пролеће. Међутим, саопштили су да постоји могућност да ће одложити венчање.

Забава 16.02.2022 | 21:50
Дарко Лазић и Барбара одлажу свадбу због војске!?

Наиме, они су као разлог навели то што за сада нису сигурни да ће успети све да припреме до маја или јуна, када су првобитно хтели да се венчају, а ту је и Лазићев потенцијални одлазак у војску. Због тога им је у оптицају октобрар.

 

- Хоћемо да правимо свадбу у мају, или јуну, ако успемо да се организујемо до тада, а ако не можда неки октобар. Али после восјке, Дарко мора у војску - рекла је Барбара у емисији "Амиџи шоу".

Darko Lazić, Barbara Bobak
ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ, СХУТТЕРСТОЦК

- Добио сам позив, али пошто сам повређен након несреће не знам да ли ћу бити регрутован или не... Певаћу им у војсци, ако одем - додао је Лазић.

- Ја сам већ спремила писма да му пишем док буде у војсци, не може сад да не оде - убацила се Барбара.

Подсетимо, Дарку Лазићу ће ово бити други брак. У првом браку са Аном Севић добио је ћерку Лорену, док са Марином Гагић, са којом је био у ванбрачној заједници, има сина Алексеја.

Darko Lazić, Barbara Bobak
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Природа

17.02.2022 06:39

Ја сам послије сколе био без посла и сиротиња се пуно воли и ја одлуцим ниста него у војску? први мјесец 3 писма и послије као да нема постара! Кад сам досао на одсуство прва вијест она се удала јер природа зна бити и опасна.

ОДГОВОРИТЕ