Ухапшен возач поршеа који је ударио тинејџера

Бењамин Спаховић, возач теренца порше који се терети да је синоћ у сарајевском насељу Дрвенија ударио тинејџера, је ухапшен у 01:40 сати, потврђено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 12.02.2022 | 09:20
Ухапшен возач поршеа који је ударио тинејџера

Како преносе федерални медији, повријеђени младић (16) је након несреће, усљед тешких тјелесних повреда, превезен на Клинику ургентне медицине.

За сада нема званичних информација о његовом здравственом стању.

Оно што је било познато синоћ јесте да су се љекари борили за живот младића те да је имао велики хематом на мозгу и унутрашње крварење.

Саобраћајна несрећа се догодила у петак навече, око 21 сати, у улици Хамдије Крешевљаковића недалеко од тролејбуске станице, а младић је ударен код пјешачког прелаза.

Очевици кажу да су видјели аутомобил који великом брзином иде из правца Скендерије у правцу Бистрика, а да је пјешака ударио након што је нагло скренуо како би обишао тролејбус који се зауставио на Дрвенији.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Тужилаштва КС, а Спаховић ће након криминалистичке обраде у просторијама МУП-а бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва.

Осумњичени Бењамин Спаховић је од раније добро познат сарајевској полицији, а широј јавности по учешћу у ријалитију Парови и полицијској потјери која је организована за њим и још једним младићем након оружане пљачке бензинске пумпе у Вогошћи 2019. године.

(Агенције) 

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Предатор

12.02.2022 09:36

Па ко це други него криминалци, старлете, политицари....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

12.02.2022 09:46

Колико само бахатих је међу нама?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиро Маси

12.02.2022 10:36

Бењамин Спаховиц син Изета Пред ратног и после ратног криминалца и брата Томислава пресудјеног убице од раније познат по теским кривицним дјелима и бивси затвореник,бивси уцесник ријалтија је нецовек који је просао 150 на сат и ударио несретног младица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесен

12.02.2022 11:46

И тако познат полицији вози порсеа и убија по цести, браво полицијо Момку брз опоравак без последице зелим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фебо

12.02.2022 11:54

Само затвор и дозивотно одузимање возацке за такве који побјегну са мјеста нестеце па нек иде пјесице кад изадје из цорке

ОДГОВОРИТЕ