У програму уживо пријетио да ће убити жену и кћерку

Ухапшен је мушкарац који је у емисији уживо "После ручка" на телевизији "Хепи" претио да ће убити своју жену и ћерку.

Србија 03.02.2022 | 19:24
У програму уживо пријетио да ће убити жену и кћерку

Он је доведен у просторије ПУ Краљево, даљи рад на случају је у току, како су нам потврдили из полиције.

Током емисије "После ручка" на телевизији Хепи, десило се узнемирујуће телефонско укључење, када је човек, који се представио као Милорад, изјавио да "озбиљно размишља да убије своју жену и ћерку".

- Мислим озбиљно да то урадим, одем у полицију и кажем: "Е, сад је насиље" - навео је човек.
На опште запрепашћење свих присутних, водитељка је запитала да ли је свестан изговорених речи и да говори у живом програму.

- Никад у животу нисам ударио. Звале су полицију за насиље у породици и истерале ме из мог стана. Сад сам у старачком дому, молио сам да ме приме - рекао је и додао:

- Желим то из срца да урадим, озбиљно то размишљам да урадим. Али ако убијем жену, ћерка ће једва да дочека да прода стан, па би радије обе убио.

Рекао је да је свестан својих речи и да би то урадио због неправде.

- То је мој стан, ја сам га добио од топлане. Истерале су ме из мог стана. Клео сам ћерку да умре на порођају. Она не може да остане трдуна, не да онај горе да се скотови размножавају.

Др Мина Зиројевић из институт за упоредно право најпре је рекла да је шокирана изјавом.

(Телеграф.рс)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Косовка

03.02.2022 22:17

Божееее...туге Он зарадио стан а истерале га..Како И јован луди каже..мој стан истерат цу вас све три напоље..Кога бре ти напоље Није ти тата купио стан Фирма дала за носиоца си ти остали цланови смо ми Онда следи откуп Сви м9рамо да потписемо да ,,он,,мозе откупит стан Временом полуди неко Свађе и тд..претнхе уцене Свега има ту По моме цовеку пола .њима пола стаба Пакуоите себи по гарсоњеру Полаа..

ОДГОВОРИТЕ
Name

зора123

04.02.2022 19:49

Де написи, среце ти, којим језиком писес? Или се врати у Основну.

Name

Приједорцанин М.

03.02.2022 22:24

Има доста људи који не трпе неправду све је до карактера и лицности.нико незна како би се понасао да дозиви судбину тог цовјека...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полиција

04.02.2022 05:07

Проблем Закона о спрецавању наслиља у породици је сто се те мјере забрана, измедју осталог и исељење из стана могу донијети на основу осјецаја зртве насиља. Проблем је у томе сто цим се поднесе пријава полицији, подносилац пријаве постаје зртва. Без икакве провјере. Мјере забране се по аутоматизму усвајају и ту настаје проблем. Познат је слуцај у Бања Луци, гдје зена сваких три до пет мјесеци пријављује насиље у породици, за које се касније утврди да није изврсено. Србија и Република Српска имају такве законе. Озбиљне студије које се воде доводе у везу фемицид са овим законом. Насиље свакако се не мозе оправдати, али мјере забране и хитне мјере производе проблем, јер се некритицки, по аутоматизму доносе. Довољно је отици у полицију, пријавити психолоско насиље и наступају посљедице по пријављено лице, које добија по аутоматизму статус насилника. Добро треба преиспитати овај закон, јер од када је донесен и од када се примјењује статистицки подаци показују да је повецан је број убијених зена од стране својих партнера. Уњесто да спријеци, закон генерисе проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст за коментар

04.02.2022 09:23

Управо је ово проблем. А тај слуцај у Бања Луци је познат и сире, ја сам радник Центра за социјални рад и управо је у томе проблем. Сви указујемо да несто није ок, али доносе се закони који управо супротно производе. Посланици у скупстини ни не цитају те законе кад их усвајају. Назалост зртве су цесто дјеца, а и ми радиници Центра смо угрозени, јер теско је да странка схвати ста се десава и кривњу преноси на нас.

Name

Приједорцанин М.

04.02.2022 13:09

Полиција и овај из центра за соц.рад одлицно описан закон који оцигледно није квалитетан.влада и парламент требају хитно ово мењати и ускладити.

Name

Добој

04.02.2022 13:11

Много је прогурано тих антипородицних закона. Тих које заправо русе породицу јос висе и дубље гурају у глиб. Једног дана морацемо се дици на ноге да то све укинемо, јер цемо се претворити у тотално болесно друство попут америцког, енглеског и сл. Све се цини само да се породица и традиција укину.

Name

Проклетство Срба!

04.02.2022 20:41

Док ми навијамо да се комшије све више убијају међусобно, дотле се Срби сами убијају а ми покушавамо то да сакријемо...

ОДГОВОРИТЕ