U programu uživo prijetio da će ubiti ženu i kćerku

Uhapšen je muškarac koji je u emisiji uživo "Posle ručka" na televiziji "Hepi" pretio da će ubiti svoju ženu i ćerku.

Srbija 03.02.2022 | 19:24
U programu uživo prijetio da će ubiti ženu i kćerku

On je doveden u prostorije PU Kraljevo, dalji rad na slučaju je u toku, kako su nam potvrdili iz policije.

Tokom emisije "Posle ručka" na televiziji Hepi, desilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je čovek, koji se predstavio kao Milorad, izjavio da "ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku".

- Mislim ozbiljno da to uradim, odem u policiju i kažem: "E, sad je nasilje" - naveo je čovek.
Na opšte zaprepašćenje svih prisutnih, voditeljka je zapitala da li je svestan izgovorenih reči i da govori u živom programu.

- Nikad u životu nisam udario. Zvale su policiju za nasilje u porodici i isterale me iz mog stana. Sad sam u staračkom domu, molio sam da me prime - rekao je i dodao:

- Želim to iz srca da uradim, ozbiljno to razmišljam da uradim. Ali ako ubijem ženu, ćerka će jedva da dočeka da proda stan, pa bi radije obe ubio.

Rekao je da je svestan svojih reči i da bi to uradio zbog nepravde.

- To je moj stan, ja sam ga dobio od toplane. Isterale su me iz mog stana. Kleo sam ćerku da umre na porođaju. Ona ne može da ostane trduna, ne da onaj gore da se skotovi razmnožavaju.

Dr Mina Zirojević iz institut za uporedno pravo najpre je rekla da je šokirana izjavom.

(Telegraf.rs)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Kosovka

03.02.2022 22:17

Božeeee...tuge On zaradio stan a isterale ga..Kako I jovan ludi kaže..moj stan isterat cu vas sve tri napolje..Koga bre ti napolje Nije ti tata kupio stan Firma dala za nosioca si ti ostali clanovi smo mi Onda sledi otkup Svi m9ramo da potpisemo da ,,on,,moze otkupit stan Vremenom poludi neko Svađe i td..pretnhe ucene Svega ima tu Po mome coveku pola .njima pola staba Pakuoite sebi po garsonjeru Polaa..

ODGOVORITE
Name

zora123

04.02.2022 19:49

De napisi, srece ti, kojim jezikom pises? Ili se vrati u Osnovnu.

Name

Prijedorcanin M.

03.02.2022 22:24

Ima dosta ljudi koji ne trpe nepravdu sve je do karaktera i licnosti.niko nezna kako bi se ponasao da dozivi sudbinu tog covjeka...

ODGOVORITE
Name

Policija

04.02.2022 05:07

Problem Zakona o sprecavanju naslilja u porodici je sto se te mjere zabrana, izmedju ostalog i iseljenje iz stana mogu donijeti na osnovu osjecaja zrtve nasilja. Problem je u tome sto cim se podnese prijava policiji, podnosilac prijave postaje zrtva. Bez ikakve provjere. Mjere zabrane se po automatizmu usvajaju i tu nastaje problem. Poznat je slucaj u Banja Luci, gdje zena svakih tri do pet mjeseci prijavljuje nasilje u porodici, za koje se kasnije utvrdi da nije izvrseno. Srbija i Republika Srpska imaju takve zakone. Ozbiljne studije koje se vode dovode u vezu femicid sa ovim zakonom. Nasilje svakako se ne moze opravdati, ali mjere zabrane i hitne mjere proizvode problem, jer se nekriticki, po automatizmu donose. Dovoljno je otici u policiju, prijaviti psiholosko nasilje i nastupaju posljedice po prijavljeno lice, koje dobija po automatizmu status nasilnika. Dobro treba preispitati ovaj zakon, jer od kada je donesen i od kada se primjenjuje statisticki podaci pokazuju da je povecan je broj ubijenih zena od strane svojih partnera. Unjesto da sprijeci, zakon generise problem.

ODGOVORITE
Name

Svaka cast za komentar

04.02.2022 09:23

Upravo je ovo problem. A taj slucaj u Banja Luci je poznat i sire, ja sam radnik Centra za socijalni rad i upravo je u tome problem. Svi ukazujemo da nesto nije ok, ali donose se zakoni koji upravo suprotno proizvode. Poslanici u skupstini ni ne citaju te zakone kad ih usvajaju. Nazalost zrtve su cesto djeca, a i mi radinici Centra smo ugrozeni, jer tesko je da stranka shvati sta se desava i krivnju prenosi na nas.

Name

Prijedorcanin M.

04.02.2022 13:09

Policija i ovaj iz centra za soc.rad odlicno opisan zakon koji ocigledno nije kvalitetan.vlada i parlament trebaju hitno ovo menjati i uskladiti.

Name

Doboj

04.02.2022 13:11

Mnogo je progurano tih antiporodicnih zakona. Tih koje zapravo ruse porodicu jos vise i dublje guraju u glib. Jednog dana moracemo se dici na noge da to sve ukinemo, jer cemo se pretvoriti u totalno bolesno drustvo poput americkog, engleskog i sl. Sve se cini samo da se porodica i tradicija ukinu.

Name

Prokletstvo Srba!

04.02.2022 20:41

Dok mi navijamo da se komšije sve više ubijaju međusobno, dotle se Srbi sami ubijaju a mi pokušavamo to da sakrijemo...

ODGOVORITE