Част и понос: Развијена застава Српске дуга 527 метара

- Била ми је част да будем један од 10.000 грађана Источног Сарајева који  су јуче подигли заставу Републике Српске. Била је то импресивна манифестација љубави према Српској, али и израз поштовања према свим народима, рекао је предсједник ДНС-а Ненад Нешић.

Република Српска 10.01.2022 | 13:33
Част и понос: Развијена застава Српске дуга 527 метара

Поредити те грађане и слободарски и страдали српски народ са нацистима, сраман је чин који заслужује сваку осуду, истакао је предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић, реагујући на изјаву члану Предсједништва БиХ Шефика Џаферовића.

''Тај ратни начелник полиције у Зеници, покровитељ муџахедина који су у његовој зони одговорности починили стравичне злочине над српским цивилима, дјеци, женама и старцима, своју нечисту савјест не може опрати оптужујући друге. Прво нека опере своје руке, а онда нека каже гдје је 150.000 сарајевских Срба! '', наводи Нешић.

Предсједник ДНС-а истиче да ниједан народ у прошлом вијеку у Европи није страдао колико српски народ, те да је недопустиво поредити га са нацистима од којих је страдао.

''Џаферовић је наше младе полицајце, дјецу која нису запамтила рат, назвао нацистима. То је говор мржње без преседана и вријеђање институција Републике Српске, па очекујем да реагује правосуђе!'', додао је Нешић.

Џаферовићева изјава Ди Велту, наглашава предсједник ДНС-а, опомена је свим народима у БиХ да чувају мир.

''За српски народ гарант очувања мира је Република Српска. Баш као што је створена прије 30 година ради опстанка српског народа, и данас нам је важна као једини гарант нашег опстанка. Да нам живи Република Српска!'', поручио је Нешић.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Данка

10.01.2022 14:19

Требало би бити тако, да нам је срце пуно, ал ипак моје је тужно. Гледајући синоћ концерт Митра Мирића у Дубици и непрегледну колону возила на граничном прелазу осјећала сам се јадно. Чуди ме да ваша тв кућа није упоредили колоне на прелазима и славље и заставе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

10.01.2022 14:23

Киц, као сто смо генерално сви такви. колко се породица могло нахранити сто се потросило пара за овај кицерај...а зарадили су опет ОНИ исти...страсно ста нам раде са овим национализмом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.01.2022 15:52

Тацно,дно дна,не показује се постовање на тај нацин,расипањем народних пара!

Name

Српкиња

10.01.2022 14:40

Волим моју Републику Српску,два су ми брата живот дала за њу,али боље би било да су те паре подијелили сиротињи. Пензионери рове по контејнерима тражећи хљеба или ако имају среће да нађу нешто скувано у здјели,а они који знају ручне радове продају чарапе по Спасовданској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзомба

10.01.2022 18:20

Вазно је србовати,,па макар и гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

10.01.2022 19:14

Госпидине Нешићу... Моја математика говори овако. 527x2=нешто преко хиљду метара. На сваки метар по два грађанина носача, а није било тако, јесте око 2000 хиљаде. Ако је на зачељу исто толико, а није, то је око 4000 хиљаде, остаје да се одбије нај мање четвртина, ето резултата... Ја јесам изашао да одам пошту погинулим борцима код споменика у свом мјесту. Али нисам за кичерај тих застава, парадирања моторџија, само нема нигдје правих бораца. А да добили смо и ми осам фенинга повишице по мјесецу учешћа у рату, пута четрдесет и нешто...бога ми сакупи се то фино, благо нама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

40 Британских обавештајаца...

10.01.2022 20:31

И за те заставе крије се криминал епских размјера, од данас поново, туга, чемер, и јад, сем за "бају" родбину, кумове, "тајфуне" и термити репрезентацију са "" бајом"на челу, представа за крезубе гласаче, сендвичаре, (небески народ) будући индијанци у БиХ резерватима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕНАГЕР

10.01.2022 20:40

Највеце сте патриоте нема ста Не знам да ли у тих 527 постоји нека симболика или сте једноставно толико средстава успјели да издвојите из градског будзета Следеце године оцекујем 1 километар само пазите да се не прерацунате јер питање је да ли це уопсте бити довољан број особа у граду да је носе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

10.01.2022 21:38

Синоћ била колона на границама од 5587 метара

ОДГОВОРИТЕ