Čast i ponos: Razvijena zastava Srpske duga 527 metara

- Bila mi je čast da budem jedan od 10.000 građana Istočnog Sarajeva koji  su juče podigli zastavu Republike Srpske. Bila je to impresivna manifestacija ljubavi prema Srpskoj, ali i izraz poštovanja prema svim narodima, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Republika Srpska 10.01.2022 | 13:33
Čast i ponos: Razvijena zastava Srpske duga 527 metara

Porediti te građane i slobodarski i stradali srpski narod sa nacistima, sraman je čin koji zaslužuje svaku osudu, istakao je predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić, reagujući na izjavu članu Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića.

''Taj ratni načelnik policije u Zenici, pokrovitelj mudžahedina koji su u njegovoj zoni odgovornosti počinili stravične zločine nad srpskim civilima, djeci, ženama i starcima, svoju nečistu savjest ne može oprati optužujući druge. Prvo neka opere svoje ruke, a onda neka kaže gdje je 150.000 sarajevskih Srba! '', navodi Nešić.

Predsjednik DNS-a ističe da nijedan narod u prošlom vijeku u Evropi nije stradao koliko srpski narod, te da je nedopustivo porediti ga sa nacistima od kojih je stradao.

''Džaferović je naše mlade policajce, djecu koja nisu zapamtila rat, nazvao nacistima. To je govor mržnje bez presedana i vrijeđanje institucija Republike Srpske, pa očekujem da reaguje pravosuđe!'', dodao je Nešić.

Džaferovićeva izjava Di Veltu, naglašava predsjednik DNS-a, opomena je svim narodima u BiH da čuvaju mir.

''Za srpski narod garant očuvanja mira je Republika Srpska. Baš kao što je stvorena prije 30 godina radi opstanka srpskog naroda, i danas nam je važna kao jedini garant našeg opstanka. Da nam živi Republika Srpska!'', poručio je Nešić.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Danka

10.01.2022 14:19

Trebalo bi biti tako, da nam je srce puno, al ipak moje je tužno. Gledajući sinoć koncert Mitra Mirića u Dubici i nepreglednu kolonu vozila na graničnom prelazu osjećala sam se jadno. Čudi me da vaša tv kuća nije uporedili kolone na prelazima i slavlje i zastave.

ODGOVORITE
Name

I

10.01.2022 14:23

Kic, kao sto smo generalno svi takvi. kolko se porodica moglo nahraniti sto se potrosilo para za ovaj kiceraj...a zaradili su opet ONI isti...strasno sta nam rade sa ovim nacionalizmom

ODGOVORITE
Name

Re

10.01.2022 15:52

Tacno,dno dna,ne pokazuje se postovanje na taj nacin,rasipanjem narodnih para!

Name

Srpkinja

10.01.2022 14:40

Volim moju Republiku Srpsku,dva su mi brata život dala za nju,ali bolje bi bilo da su te pare podijelili sirotinji. Penzioneri rove po kontejnerima tražeći hljeba ili ako imaju sreće da nađu nešto skuvano u zdjeli,a oni koji znaju ručne radove prodaju čarape po Spasovdanskoj

ODGOVORITE
Name

Dzomba

10.01.2022 18:20

Vazno je srbovati,,pa makar i gladan.

ODGOVORITE
Name

Idealno

10.01.2022 19:14

Gospidine Nešiću... Moja matematika govori ovako. 527x2=nešto preko hiljdu metara. Na svaki metar po dva građanina nosača, a nije bilo tako, jeste oko 2000 hiljade. Ako je na začelju isto toliko, a nije, to je oko 4000 hiljade, ostaje da se odbije naj manje četvrtina, eto rezultata... Ja jesam izašao da odam poštu poginulim borcima kod spomenika u svom mjestu. Ali nisam za kičeraj tih zastava, paradiranja motordžija, samo nema nigdje pravih boraca. A da dobili smo i mi osam feninga povišice po mjesecu učešća u ratu, puta četrdeset i nešto...boga mi sakupi se to fino, blago nama...

ODGOVORITE
Name

40 Britanskih obaveštajaca...

10.01.2022 20:31

I za te zastave krije se kriminal epskih razmjera, od danas ponovo, tuga, čemer, i jad, sem za "baju" rodbinu, kumove, "tajfune" i termiti reprezentaciju sa "" bajom"na čelu, predstava za krezube glasače, sendvičare, (nebeski narod) budući indijanci u BiH rezervatima!

ODGOVORITE
Name

MENAGER

10.01.2022 20:40

Najvece ste patriote nema sta Ne znam da li u tih 527 postoji neka simbolika ili ste jednostavno toliko sredstava uspjeli da izdvojite iz gradskog budzeta Sledece godine ocekujem 1 kilometar samo pazite da se ne preracunate jer pitanje je da li ce uopste biti dovoljan broj osoba u gradu da je nose

ODGOVORITE
Name

Zoran

10.01.2022 21:38

Sinoć bila kolona na granicama od 5587 metara

ODGOVORITE