Облачно у већини крајева, више сунца у Херцеговини

 У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати облачно вријеме у већини крајева, док ће на југу бити сунчано уз промјењиву облачност, уз максималну температуру ваздуха од два до седам, на југу око девет степени Целзијусових.

Република Српска 16.12.2021 | 07:57
Облачно у већини крајева, више сунца у Херцеговини

Ујутру претежно до потпуно облачно и прохладно, на југу ведро, на истоку и у планинама хладно са мразем. У котлинским предјелима са маглом, а на истоку могуће провијавање снијега, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Поподне и предвече на сјеверозападу биће услова за слабу кишу, а у планинама за слаб снијег.

Дуваће слаб до умјерен западни вјетар, у планинском појасу умјерен до јак сјевероисточни, на југу бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац и Калиновик минус два, Сребреница, Билећа, Дринић, Рудо, Дрвар, Сарајево и Тузла један, Приједор, Бијељина, Мркоњић Град, Вишеград, Нови Град, Бихаћ, Сански Мост и Зеница два, Рибник три, Бањалука, Добој и Требиње четири, Неум седам и Мостар осам степени Целзијусових.

Висина снијега измјерена у 7.00 часова: Чемерно 64, Хан Пијесак 56, Соколац 26, Сребреница 16, Калиновик 15 центиметара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар