Oblačno u većini krajeva, više sunca u Hercegovini

 U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati oblačno vrijeme u većini krajeva, dok će na jugu biti sunčano uz promjenjivu oblačnost, uz maksimalnu temperaturu vazduha od dva do sedam, na jugu oko devet stepeni Celzijusovih.

Republika Srpska 16.12.2021 | 07:57
Oblačno u većini krajeva, više sunca u Hercegovini

Ujutru pretežno do potpuno oblačno i prohladno, na jugu vedro, na istoku i u planinama hladno sa mrazem. U kotlinskim predjelima sa maglom, a na istoku moguće provijavanje snijega, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne i predveče na sjeverozapadu biće uslova za slabu kišu, a u planinama za slab snijeg.

Duvaće slab do umjeren zapadni vjetar, u planinskom pojasu umjeren do jak sjeveroistočni, na jugu bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac i Kalinovik minus dva, Srebrenica, Bileća, Drinić, Rudo, Drvar, Sarajevo i Tuzla jedan, Prijedor, Bijeljina, Mrkonjić Grad, Višegrad, Novi Grad, Bihać, Sanski Most i Zenica dva, Ribnik tri, Banjaluka, Doboj i Trebinje četiri, Neum sedam i Mostar osam stepeni Celzijusovih.

Visina snijega izmjerena u 7.00 časova: Čemerno 64, Han Pijesak 56, Sokolac 26, Srebrenica 16, Kalinovik 15 centimetara.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar