Китили јелку а из ње извирила змија отровница!? (ВИДЕО)

Британска породица доживела је непожељно празнично изненађење када је смртоносна змија отровница провирила из њихове јелке након што су је окитили.

Занимљивости 15.12.2021 | 16:30
Китили јелку а из ње извирила змија отровница!? (ВИДЕО)

Роб и Марцела Wилд који живе у Кејптауну у Јужној Африци, управо су завршили са украшавањем стављањем лампиона и украса на јелку заједно са своје двоје деце Едвардом (11) и Сахаром (6), када су видели змију на гранама.

Сматра се да се гмизавац – касније идентификован као женка бумсланг змије, најсмртоноснија у земљи – све време скривао на дрвету, а затим је изронио када је украшавање завршено.

” Само што смо завршили са украшавањем и деца су стављала поклоне испод ње пре него што смо упалили лампионе. Дивили смо се нашем раду када је жена показала на две мачке које су гледале у јелку, рекавши да је можда миш у њој – рекао је Роб.

Марсела отишла да погледа, померила куглицу и видела змијину главу како буљи право у њу.

‘Вриснула је и повикала ,”змија!”

‘Била су то јако дуга два сата док хватач змија није стигао али када ју је закачио својим клештима, могли смо поново да дишемо.’.

“Желео сам да много ствари буде испод јелке за Божиц́, али не и отровну змију дугачку четири метра.“ додао је на крају Роб.

 

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар