Kitili jelku a iz nje izvirila zmija otrovnica!? (VIDEO)

Britanska porodica doživela je nepoželjno praznično iznenađenje kada je smrtonosna zmija otrovnica provirila iz njihove jelke nakon što su je okitili.

Zanimljivosti 15.12.2021 | 16:30
Kitili jelku a iz nje izvirila zmija otrovnica!? (VIDEO)

Rob i Marcela Wild koji žive u Kejptaunu u Južnoj Africi, upravo su završili sa ukrašavanjem stavljanjem lampiona i ukrasa na jelku zajedno sa svoje dvoje dece Edvardom (11) i Saharom (6), kada su videli zmiju na granama.

Smatra se da se gmizavac – kasnije identifikovan kao ženka bumslang zmije, najsmrtonosnija u zemlji – sve vreme skrivao na drvetu, a zatim je izronio kada je ukrašavanje završeno.

” Samo što smo završili sa ukrašavanjem i deca su stavljala poklone ispod nje pre nego što smo upalili lampione. Divili smo se našem radu kada je žena pokazala na dve mačke koje su gledale u jelku, rekavši da je možda miš u njoj – rekao je Rob.

Marsela otišla da pogleda, pomerila kuglicu i videla zmijinu glavu kako bulji pravo u nju.

‘Vrisnula je i povikala ,”zmija!”

‘Bila su to jako duga dva sata dok hvatač zmija nije stigao ali kada ju je zakačio svojim kleštima, mogli smo ponovo da dišemo.’.

“Želeo sam da mnogo stvari bude ispod jelke za Božić, ali ne i otrovnu zmiju dugačku četiri metra.“ dodao je na kraju Rob.

 

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar