Крао девојци новац тако што јој је подизао капке док спавала?!

Мушкарац из Кине је од своје сад већ бивше девојке крао новац на бизаран и чудан начин!

Занимљивости 15.12.2021 | 15:31
Крао девојци новац тако што јој је подизао капке док спавала?!

Он је крао новац девојке тако што јој је док је она спавала подизао очне капке и украо новац преко мобилне апликације , откривено је у полицијској истрази.

28-годишњак из Нанинга у Кини прикрадао се својој бившој партнерки док је она спавала и користио софтвер за препознавање лица на телефону да би пребацио скоро 18.000 фунти са њеног рачуна на свој рачун.

Идентификован само по свом породичном имену Хуанг, мушкарац је наводно користио отиске прстију своје сад већ бивше девојке да откључа њен Хуавеи уређај како би приступио њеним налозима децембра 2020.године.

Према документима које је “Тимес” видео, он је тада могао да приступи њеној платформи за плац́ање Алипеy тако што је подигао њене капке како би телефон препознао њено лице. (као врсту индетификације)

Жена, позната по презимену Донг, отишла је куц́и са Хуангом, који јој је спремио вечеру Међутим, према полицијским извештају Хуанг јој је у вечеру насуо и лек против прехладе, због чега је била поспана па је заспала.

И тада је искористио прилику да јој украде новац.

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7">Локалне вести су објавиле да је Хуанг нагомилао огромне коцкарске дугове и да му је био преко потребан новац да их отплати.

Али није требало дуго да девојка Донг схвати да се нешто дешава. Следец́ег јутра је од своје банке добила поруку да је извршила велики трансфер, што, наравно, није сама урадила.

Након истраге, Хуанга је ухапсила полиција неколико месеци након инцидента и од тада је проглашен кривим за крађу, коришц́ењем тајних метода за крађу туђе имовине.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар