Krao devojci novac tako što joj je podizao kapke dok spavala?!

Muškarac iz Kine je od svoje sad već bivše devojke krao novac na bizaran i čudan način!

Zanimljivosti 15.12.2021 | 15:31
Krao devojci novac tako što joj je podizao kapke dok spavala?!

On je krao novac devojke tako što joj je dok je ona spavala podizao očne kapke i ukrao novac preko mobilne aplikacije , otkriveno je u policijskoj istrazi.

28-godišnjak iz Naninga u Kini prikradao se svojoj bivšoj partnerki dok je ona spavala i koristio softver za prepoznavanje lica na telefonu da bi prebacio skoro 18.000 funti sa njenog računa na svoj račun.

Identifikovan samo po svom porodičnom imenu Huang, muškarac je navodno koristio otiske prstiju svoje sad već bivše devojke da otključa njen Huavei uređaj kako bi pristupio njenim nalozima decembra 2020.godine.

Prema dokumentima koje je “Times” video, on je tada mogao da pristupi njenoj platformi za plaćanje Alipey tako što je podigao njene kapke kako bi telefon prepoznao njeno lice. (kao vrstu indetifikacije)

Žena, poznata po prezimenu Dong, otišla je kući sa Huangom, koji joj je spremio večeru Međutim, prema policijskim izveštaju Huang joj je u večeru nasuo i lek protiv prehlade, zbog čega je bila pospana pa je zaspala.

I tada je iskoristio priliku da joj ukrade novac.

Lokalne vesti su objavile da je Huang nagomilao ogromne kockarske dugove i da mu je bio preko potreban novac da ih otplati.

Ali nije trebalo dugo da devojka Dong shvati da se nešto dešava. Sledećeg jutra je od svoje banke dobila poruku da je izvršila veliki transfer, što, naravno, nije sama uradila.

Nakon istrage, Huanga je uhapsila policija nekoliko meseci nakon incidenta i od tada je proglašen krivim za krađu, korišćenjem tajnih metoda za krađu tuđe imovine.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar