Бирајте будућност: Гласајте за себе, дјецу и свој град

"Изађите на изборе. Гласајте за себе, своју дјецу и свој град. За наш Приједор" поручио је Горан Предојевић на препуној трибини у Омарској.

Република Српска 10.12.2021 | 21:25
Бирајте будућност: Гласајте за себе, дјецу и свој град

Он је рекао да је чуо да се врше притисци на грађане и поручио грађанима да се не плаше ненародне власти.

"Ми нећемо дјелити људе по партијској књижици. Грађани Омарске ће имати прилику да сами креирају развој свог мјеста. Изађите у недељу и бирајте будућност"- рекао је Предојевић

Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине поручио је да ће побједа Горана Предојевића бити побједа народа.

"Са нашим братом Гораном добијамо много тога у једом човјеку. Он ће се борити за свако дијете, сваког пензионера и сваког борца. Неће дјелити људе и биће градоначелник свих грађана и Омарске и цјелог Приједора"- рекао је Петровић.

Он је позвао грађане да мотивишу своје комшије и пријатеље да изађу у недељу, хладне и мирне главе али са великом одлучношћу од раног јутра.

Ненад Нешић, предсједник ДНС рекао је да послије овог скупа Горан Предојевић није више кандидат већ градоначелник Приједора.

"СНСД је разјединио српски народ. А шта ми треба да радимо? Да бирамо најбоље. А Горан је најбољи, човјек који је образован, културан, стручан, доктор. Сви знамо да је тешко, нисмо ту да вас лажемо. Али тешка времена траже јаке људе. А Горан је јак човјек"- рекао је Нешић.

Он је поручио да жели пуну Омарску, пун Приједор и пуну Републику Српску и да је побједа у недељу корак ка томе.

Јелена Тривић, народни посланик се одушевила енергијом на трибини у Омаракој и истакла да је ПДП уз Горана свим срцем. 

"Ово је виши циљ, да Приједор добије образованог, моралног и угледног градоначелника. Градоначелника који ће бити аутономан у свом раду" - рекла је Тривић. Она је истакла да Приједор бира између Горана и између неког, ко без обзира на карактеристике, ради на дугме великог вође. "У недељу снажно, јако, одлучно, поведите све неодлучне, пренесите им атмосферу од вечерас и идемо да побједимо"- поручила је Тривић.

Маја Драгојевич Стојић, предсједник ГО СДС Приједор истакла је да је величина скупа у Омарској показатељ изборног резултата. "Након вечерашњег скупа у побједу не сумњам. Нама треба неко ко је млад, без мрље у каријери и ко ће радити за све грађане. То је све Горан. Другу опцију немамо. У понедељак славимо."- рекла је Драгојевић Стојић.

Миодраг Деретић, предсједник ГО ПДП Приједор позвао је људе да изађу и да сви заједно побједе у недељу.

(БН)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Игор Приједор

10.12.2021 20:58

Живио Горане, поштени вриједи и добри човече...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

10.12.2021 20:59

Свим нормалним људима на овом свијету требају школовани људи и праве вође који ће водити бригу о грађанству у своме граду дајте се коначно ријешите тих секташа жив био будући градоначелничке лијепог Приједора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

11.12.2021 08:59

Немој Дралета да потцјењујеш. Има бар средњу

Name

Сретно

10.12.2021 21:06

До конацне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пејо

11.12.2021 04:31

Тако је! Не требају нам средњосколци на функцијама!

Name

Хајде

10.12.2021 22:05

Да видимо тај дуго најављивани улаз кроз врата раја. Само да избори не буду пикрадени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

10.12.2021 22:16

Па зар Омарска није опстина као сто реце баја просле године па слага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

10.12.2021 23:38

Какав је ово лик лош љекар и још лошији човјек јадан онај кога ова будала лијечи сељачић и глуперда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.12.2021 06:06

Мислис на дјајица?

Name

Ре

11.12.2021 06:46

Тебе вјероватно лијечи Ђајић али и њему треба исто што и теби - упутница за Вршац.

Name

Ре Приједор

11.12.2021 09:12

Јавор је сигурно бољи, ха црвени? Купио факултет у Дому пензионера, унистио вакцине и то је кадар?! Доста висе и вас, једи тај сендвиц и цути! Ста ти знас какав је који љекар?! Дјајиц је класа, је ли? Да постује своје колеге, не би водао циркус по Приједору и нудио колегама "обуку"! Ста ви мислите, црвени, да је Дјајиц врх струке и науке?!

Name

ОМАРСКА

11.12.2021 00:14

ИМА НАС ЈОС КОЈИ НИСМО ТУ НА СКУПУ ЗБОГ ПОЛИТИЦКИХ РАЗЛОГА И СТО СМО У ВЛАСТИ А ГЛАСАЦЕМО ЗА ГОРАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГТИ

11.12.2021 00:35

Е то су кукавице и издајице,томе уцис своју дјецу

Name

НАРОД

11.12.2021 00:16

ХВАЛА НЕНАДЕ ХВАЛА ГОРАНЕ НАРОД ОМАРСКЕ ЈЕ УЗ ВАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рудник

11.12.2021 00:30

За Предојевица били смо слијепи отворисе нам оци прије пар дана имате и нас у недељу за ПРЕДОЈЕВИЦА .зивио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омарска 2

11.12.2021 04:22

Гласала сам за Предојевића из иностранства.Зашто?Зато што сам због идиота СНСД а морала напустити своју земљу и мјесто.Смучили су ми се.Нисам одушевљена ни овим кандидатом јер је из ДНС(али гласала сам за њега) а они су били заједно са Додиком у власти.Ја мслм да је вријеме да се ови матори повуку из власти.Је ли СНСД завршио дворану у Ом?Је ли Ом постала општина!?Ако сте овце е онда драги моји Омаршчани гласајте за идиоте,криминалце...Омарска је постала пусто мјесто.Кад дођем у Ом и видим то,душа ме боли.Мслм исто да би и др Славица да се повуче из политике, јер је и ње доста. А кад са јуце видјела главоње из Снсд из Ом па да човјек поврати?. Све цланове СНСД а.Фуј!А и главоњу који је директор сколе или је у пензији.Све образовани људи ,имају дипломе ???.Нема висе оне добре ,старе гарде учитеља и наставника те школе које су извели генерације и генерације уценика.Добро размислите драги моји Омаршчани зе кога ћете гласати јер је доста кркана испод шатора и пјесме Не може на нико ништа, итекако може полако долази крај Додику у његовој клапи.Остајте ми здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омарска 2

11.12.2021 04:35

И да заборавила сам још нешто!Госпођа Тривић треба да оснује странку.Ја бих прва била члан њене странке.То је једна дивна, образована, рјечита и културна дама.Одмјерено и смирено све им каже у лице на сједницама Наридне скупштине и треба да се одмакне од ових људоздера из ПДП.Вријеме је за младе,паметне и образоване људе!А не за оне који су завршили "факултете" а не знају саставити и рећи једну реченицу да ваља.п.с И мслм да је вријеме да се ови матори доктори из ДНС а повуку из политике.Здравство је унистено а и болница у ПД а да не писем на цијелом нивоу РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

11.12.2021 06:19

Није јуце био дан Д вец је то данас у Приједору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

11.12.2021 10:14

Гласајте и за самог врага али нипосто за СНСД.