Лечић: Данијела је најбогатија глумица из Србије!

Глумац Бранислав Лечић проговорио је о оптужбама колегинице Данијеле Штајнфелд о силовању.

Забава 13.11.2021 | 14:49
Лечић: Данијела је најбогатија глумица из Србије!

Више јавно тужилаштво у Београду, како је Курир писао, одбацило је случај у којем је глумица Данијела Штајнфелд оптужила Лечића за силовање, апелационо тужилаштво је одбило приговор њених адвоката, а Лечић је сада отворио душу. 

"Добро је видети да је Данијела напредовала после овог случаја, јер како се на америчком, пореском сајту види процена вредности, испоставља се да је ове године скочила, најбогатија је глумица из Србије, то могу људи да провере, па онда схватимо до које мере је овај бизнис успешан", рекао је Лечић у "Новом Јутру" на Пинк ТВ.

"Човек не може лако да се буди па да поверује у то да ме непознато лице назива, показује прстом. Сада целокупни рад постаје упитан. Најтеже је било мојој деци. Био сам унапред осуђен, то је било страшно, мислио сам да ли је то сан или јава. Ја сам монструм, силоватељ... Мрзим подлост, лажи и агресивну глупост и чињеницу да човека што ради добро цео живот - оптужите у секунди да чини зло. Цео мој живот мрзим силеџије, посебно који нападају жене. Ја сам својим односом према женама доказао да сам поштовалац жена, ја волим жене. Ја сам нормалан, здрав човек. Немам амбиције према другом полу, жене су мени инспирација. Моји су се развели када сам имао 16 година, она је покушала да замени оца. Мајка ми је наметнула да будем поштовалац жена, морални кодекс, да их заштитим на улици", рекао је Лечић, па додао:

Branislav Lečić
фото: Принтсцреен/Пинк ТВ

"Моји адвокати остали су шокирани, преко 500 страница извештаја је било, јасно пише да тужилац није узео исказе разних људи, већ искључиво исказе Данијеле Штајнфелд, а не које сам ја дао или неко трећи. Заступник Данијеле жалио се, али она је одбијена. Када је пријавила име, тужба је усвојена, а он ју је потврдио апелационом суду и тиме је завршена прича. Нису рекли после овога да ту нема довољно доказа, него су утврдили да се случај није десио доказима. Она мене није оптужила да сам је некад и негде силовао, већ тачан датум, 7. мај, видело се да је полиција прикупљала доказе, био сам на представи "Није смрт бицикло" где сам играо са Слобом Мићаловић, Војом Брајовићем... Одједном сви који су водили кампању против мене лажу. Једино су радници у праву који су били на сцени и штите истину."

Branislav Lečić
фото: Принтсцреен/Пинк ТВ

"Она је радила са инструкцијама из Америке, није радила сама. Њујорк тајмс водио је више од два месеца причу о нама. Мене је она прво искористила за филм јер зна колико сам јој помогао када смо снимали представу. Нема младог човека коме нисам помогао, сматрао сам да је то дужност човека који је успео, многима сам отворио пут у Канаду, сматрао сам да наши треба да освоје. Она је правила овај разговор, да ми је рекла да жели да снима, ја бих рекао да снима, пристао бих на то. Радили смо ствар за филм, методологију глумачке терапије, ставиш се у позицију, чак говоримо приватно, не говоримо имена ликова. У овом случају комад је био онај који има еротичност. Отац, два сина, човек који је био у рату, редитељ је желео да то буде напето сексуално. Девојка коју је играла Данијела заљубљује се у оца, он је у дилеми да се то не реализује. Шта се са њом десило у том раду? Она је после четири године замислила да је то стварно. Те делове је брисала, мислим да је хтела да ме искористи за филм, да добије држављанство, а са друге стране да скрене пажњу на себе ради даљег боравка у Америци", прича он.

"Одувек је била опседнута сексом и злостављем, она је већ била неког фотографа оптужила за силовање. Човек је јако тешко то поднео, нећу да помињем имена, али то је слика њеног карактера. Постоји 60 сајтова са њеним порно филмовима. Немам ништа против. Хтела је да изједначи то што јој се наводно десило са кривичном пријавом, а то је лажна пријава. Ово доживљавам као покушај убиства, моје деце, каријере, покушај дискредитације човека у мени. Ја ћу се борити целог живота, једино ме занима истина... Ја сам био позитивна будала, писала је да силоватеља видела после два дана, па после четири, да се десило у аутомобилу, па у стану, па ван града... Мојој ћерки је било страшно, још је кренула мојим глумачким стопама. Ја сам тада када је она рекла да сам је силовао био годину дана са Нином, као манијак сам трчао са посла за Лавићем, да мењам пелене", истиче Лечић.

Branislav Lečić
фото: Принтсцреен/Пинк ТВ

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Василије

13.11.2021 14:47

Како објањава аудио снимак, то нисмо цули?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нек се јебе

13.11.2021 15:28

О свом трошку!

ОДГОВОРИТЕ