Брена са сестром покреће бизнис и улаже милионе!

Лепа Брена је права пословна жена. Који год бизнис да покрене певачици добро иде. Овога пута, некадашња власница "Гранда" одлучила је да се удружи са рођеном сестром Факетом, која живи у Канади.

Забава 02.11.2021 | 20:46
Брена са сестром покреће бизнис и улаже милионе!

Управо тамо музичка звезда шири своје пословање. Она је према речима нашег саговорника блиском породици Живојиновић ангажовала финансијског консултатна како би њој и њеној сестри помогао у одлуци око делатности којом би се бавиле, а од које би на том подручју одлично профитирале.

 

У опцији су угоститељство, некретнине или музика.

- Брена и њена сестра су прави тим. Њих две се одлично слажу, а Факета је певачици велика подршка. Сада су решиле и да направе заједничку сарадњу на обострано задовољство. Брена има намеру да уложи велику своту новца, милиони су у питању, а како не би погрешиле ангажовале су стручњака да им помогне у одлуци. Канада је земља у којој може одлично да се заради, а с обзиром на то да Факета са породицом последње две деценије живи тамо и има папире биће лакше да се њихов пословни план реализује - прича наш саговорник. Према његовим речима Брена тренутно борави у Северној Америци којом је одушевљена.

- Брени се Канада свиђа зато што је уређена земља. Она има искуства када су некретнине, музика и угоститељство у питању и зато им је тешко да се одлуче којој делатности да се посвете. Певачица тренутно борави код сестре, а када буду реализовале пословни план, више ће бити код ње него у Србији. Факета је изузетно способна жена и на овај пословно-приватни изазов са сесетром је одмах пристала - тврди наш извор добро упућен у породичне односе фамилије Живојиновић.

Lepa Brena
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

И сама певачица је у више наврата истицала у медијима колико се добро слаже са сестром.

- Одлично се слажем са својом сестром и братом. Ми смо мала, али јака и сложна породица. И Факета је талентована за музику, али никада није била у музичким водама - рекла је Брена за медије. Са друге стране, Факета се никада није оглашавала у медијима, док је брат Фарук учествовао у музичком такмичењу "Никад није касно". Тада је испричао како се слаже са Бреном. - Увек сам јој био велика подршка, као старији брат. Ништа није лоше што сам ја остао у сенци моје сестре - рекао је он. Са Бреном смо током јучерашњег дана у више наврата покушали да ступимо у контакт, али она није одговарала на наше позиве.

(курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ком

02.11.2021 20:47

Па она знаци нема појма циме би се бавила, само зна да би се бавила. Цуј унајмила агента да јој казе у ста би она требала улозити паре, а да несто и заради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

02.11.2021 21:10

Свидја јој се Канада јер је уредјена земља. Тацно. Канада не његује киц који она деценијама промовисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

02.11.2021 21:50

Како лијепа пословна империја Фахрета&Факета? Цццццццц, и ми би се бавили!

ОДГОВОРИТЕ