Brena sa sestrom pokreće biznis i ulaže milione!

Lepa Brena je prava poslovna žena. Koji god biznis da pokrene pevačici dobro ide. Ovoga puta, nekadašnja vlasnica "Granda" odlučila je da se udruži sa rođenom sestrom Faketom, koja živi u Kanadi.

Zabava 02.11.2021 | 20:46
Brena sa sestrom pokreće biznis i ulaže milione!

Upravo tamo muzička zvezda širi svoje poslovanje. Ona je prema rečima našeg sagovornika bliskom porodici Živojinović angažovala finansijskog konsultatna kako bi njoj i njenoj sestri pomogao u odluci oko delatnosti kojom bi se bavile, a od koje bi na tom području odlično profitirale.

 

U opciji su ugostiteljstvo, nekretnine ili muzika.

- Brena i njena sestra su pravi tim. Njih dve se odlično slažu, a Faketa je pevačici velika podrška. Sada su rešile i da naprave zajedničku saradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima nameru da uloži veliku svotu novca, milioni su u pitanju, a kako ne bi pogrešile angažovale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj može odlično da se zaradi, a s obzirom na to da Faketa sa porodicom poslednje dve decenije živi tamo i ima papire biće lakše da se njihov poslovni plan realizuje - priča naš sagovornik. Prema njegovim rečima Brena trenutno boravi u Severnoj Americi kojom je oduševljena.

- Breni se Kanada sviđa zato što je uređena zemlja. Ona ima iskustva kada su nekretnine, muzika i ugostiteljstvo u pitanju i zato im je teško da se odluče kojoj delatnosti da se posvete. Pevačica trenutno boravi kod sestre, a kada budu realizovale poslovni plan, više će biti kod nje nego u Srbiji. Faketa je izuzetno sposobna žena i na ovaj poslovno-privatni izazov sa sesetrom je odmah pristala - tvrdi naš izvor dobro upućen u porodične odnose familije Živojinović.

Lepa Brena
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

I sama pevačica je u više navrata isticala u medijima koliko se dobro slaže sa sestrom.

- Odlično se slažem sa svojom sestrom i bratom. Mi smo mala, ali jaka i složna porodica. I Faketa je talentovana za muziku, ali nikada nije bila u muzičkim vodama - rekla je Brena za medije. Sa druge strane, Faketa se nikada nije oglašavala u medijima, dok je brat Faruk učestvovao u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno". Tada je ispričao kako se slaže sa Brenom. - Uvek sam joj bio velika podrška, kao stariji brat. Ništa nije loše što sam ja ostao u senci moje sestre - rekao je on. Sa Brenom smo tokom jučerašnjeg dana u više navrata pokušali da stupimo u kontakt, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

(kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kom

02.11.2021 20:47

Pa ona znaci nema pojma cime bi se bavila, samo zna da bi se bavila. Cuj unajmila agenta da joj kaze u sta bi ona trebala uloziti pare, a da nesto i zaradi.

ODGOVORITE
Name

Olja

02.11.2021 21:10

Svidja joj se Kanada jer je uredjena zemlja. Tacno. Kanada ne njeguje kic koji ona decenijama promovise.

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

02.11.2021 21:50

Kako lijepa poslovna imperija Fahreta&Faketa? Cccccccc, i mi bi se bavili!

ODGOVORITE