Све иницијативе СНСД-а су била обична фарса пред изборе

Вријеме је показало да су политичке активности које СНСД и Милорад Додик покрећу пред сваке изборе, почев од референдума који су претворени у анкете, до бројних најава о самосталности од којих је СНСД касније одустајао, били најобичнија фарса, каже Милан Миличевић, предсједник Главног одбора СДС.

Република Српска 02.11.2021 | 13:13
Све иницијативе СНСД-а су била обична фарса пред изборе

Он наводи да је сасвим јасно да Република Српска од тих силиних иницијатива није добила ништа и  да су оне кориштене само за Додикову личну кампању.

„Велике приче које Додик сада прича углавном су везане за изборе и за заштиту његовог личног богатства и немају никакве везе са интересом Српске, зато што се он урушава изнутра, огромном економском кризом, огромним нивоом корупције и криминала који се дешава у последњих 15 година под покровитељством СНСД-а“, напомиње Миличевић.

Он поручује да се фингираним политичким темама неће ријешити питање животног стандарда грађана и бројни проблеми у друштву.

„У недостатку рјешења економских питања политичари владајућих странака из сва три народа у БиХ годину дана пред опште изборе углавном постављају стара политичка питања и скрећу пажњу са великог броја афера као што су ковид афере, економског статуса који је никакав, разбијених фондова пензионог и здравственог осигурања, поскупљења која су све већа “, наводи Миличевић.

Предсједник Главног одбора СДС каже да по питању виталних националних интереса српског народа у Републици Српској постоји јединство свих политичких партија, али истиче да нико нема право да га злоупотребљава.

„Ако је неко замислио да се српско јединство своди на поштовање става само једног човјека, онда такво јединство не може постојати“, истакао је Миличевић.

Он каже да српско јединство није нарушено сада, него за вријеме када је Милорад Додик активно учестовао у  смјенама Срба које је проводио бивши високи представник Педи Ешдаун. 

„Јединство је нарушено када је Ешдаун смијенио људе из СДС са високих политичких позиција и оног момента кад Никола Поплашен смијењен са мјеста предсједника РС. Милорад Додик је у томе активно учествовао. Чак се сматра да је учествовао у прављењу спискова људи који ће бити санкционисани“, навео је Миличевић.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

ОО7

02.11.2021 12:39

А код Вас нема фарсе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

02.11.2021 14:21

Наравно да је све фарса, али ипак је љепше када те варају на Шмекерске а не на Сељачке фазоне. Ово је превршило мјеру.

Name

ее

02.11.2021 14:31

Они су фарса распада и расадника папака.

Name

Марко оксан

02.11.2021 14:57

Па ста сада ако је Додик некада давно наруцио српско јединства.. мислисли милицевицу и САРОВИЦУ да хе нетреба висе успостављати док ви недодјете на власт.. али ако би ви досли онда Додик неби Криста са вама на српско јединства, И тако у недоглед по твој размисљају.. дјубрад ста ви и једно и други.. а ви сте љиге неспособније

Name

реалност

02.11.2021 12:41

Додикова каријера виси јос о једном танком концицу, а ово су његови задњи дани укојима се одрзава управо прасином која се иза њега дизе. Када се та прасина слегне на цистину њега и осталих папака висе неце бити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.11.2021 13:38

Ништа пре избора.А онда нарор бира,а не странци.

Name

Урош

02.11.2021 12:44

Хоће ли бурле Додик вратити Поплашен Николу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 007

02.11.2021 13:21

Нема фарсе,нема лажи,нема преваре ксо код додика и његовог снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈАСПОРА

02.11.2021 13:32

ТАЦНООООООООООООООООООО.. ДА ЛИ ЦЕ ТАЈ НАРОД ОПИСМЕНИТИ СЕ ВЕЦ ЈЕДНОМ.. ДА ЛИ ЦЕ ТАЈ НАРОД ВЕЦ ЈЕДНОМ ВИДЈЕТИ СВОИМ ОЧИМА.. И ЦУТИ СВОИМ УШИМА... 50година сам у свјету.. И 50 год.. СЛУШАМ ГЛУПИ БОСАНЦИ... Е и увјерио сам се.. Цјели свјет спрдачину на нас рачун....заоми је АЛ тако је.. СРБИН из б луке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за ре 007

02.11.2021 14:22

Са?додиком и његовим снсд све је фарса,лаж и превара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

02.11.2021 15:37

Ни слово није нетачно речено, све жива истина са бурлом и хоботницом у РС.

Name

Небригај

02.11.2021 15:27

Одо Додо у Русију ма боли њега за РС или народ он је увијек себе гледо и у своје дзепове трпо а ви како хоцете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миромо

02.11.2021 16:13

Све је тако и испланирано Бакир-Додик и Човић плаше људе ратом да би отегнули да можда и не буду избори како би владали и даље. На изборима су покојници велићанствени трио тога су свјесни али нити опозиција неби требала да им даје руку спаса поготово и партнери владајући се измићу јер би могли да настрадају Живио Народ и Искрена политика тако им и треба јер су заслужили и горе па да видимо како че пјешаћити без авиона лимузина и ђабалука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

03.11.2021 10:52

Ово сто се сада десава у РС, предалеко је отишло, чак и до Савјета Безбједности УН, да би се могло посматрати само као предизборна кампања СНСД_а и Милорада Додика!!

ОДГОВОРИТЕ