Sve inicijative SNSD-a su bila obična farsa pred izbore

Vrijeme je pokazalo da su političke aktivnosti koje SNSD i Milorad Dodik pokreću pred svake izbore, počev od referenduma koji su pretvoreni u ankete, do brojnih najava o samostalnosti od kojih je SNSD kasnije odustajao, bili najobičnija farsa, kaže Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS.

Republika Srpska 02.11.2021 | 13:13
Sve inicijative SNSD-a su bila obična farsa pred izbore

On navodi da je sasvim jasno da Republika Srpska od tih silinih inicijativa nije dobila ništa i  da su one korištene samo za Dodikovu ličnu kampanju.

„Velike priče koje Dodik sada priča uglavnom su vezane za izbore i za zaštitu njegovog ličnog bogatstva i nemaju nikakve veze sa interesom Srpske, zato što se on urušava iznutra, ogromnom ekonomskom krizom, ogromnim nivoom korupcije i kriminala koji se dešava u poslednjih 15 godina pod pokroviteljstvom SNSD-a“, napominje Miličević.

On poručuje da se fingiranim političkim temama neće riješiti pitanje životnog standarda građana i brojni problemi u društvu.

„U nedostatku rješenja ekonomskih pitanja političari vladajućih stranaka iz sva tri naroda u BiH godinu dana pred opšte izbore uglavnom postavljaju stara politička pitanja i skreću pažnju sa velikog broja afera kao što su kovid afere, ekonomskog statusa koji je nikakav, razbijenih fondova penzionog i zdravstvenog osiguranja, poskupljenja koja su sve veća “, navodi Miličević.

Predsjednik Glavnog odbora SDS kaže da po pitanju vitalnih nacionalnih interesa srpskog naroda u Republici Srpskoj postoji jedinstvo svih političkih partija, ali ističe da niko nema pravo da ga zloupotrebljava.

„Ako je neko zamislio da se srpsko jedinstvo svodi na poštovanje stava samo jednog čovjeka, onda takvo jedinstvo ne može postojati“, istakao je Miličević.

On kaže da srpsko jedinstvo nije narušeno sada, nego za vrijeme kada je Milorad Dodik aktivno učestovao u  smjenama Srba koje je provodio bivši visoki predstavnik Pedi Ešdaun. 

„Jedinstvo je narušeno kada je Ešdaun smijenio ljude iz SDS sa visokih političkih pozicija i onog momenta kad Nikola Poplašen smijenjen sa mjesta predsjednika RS. Milorad Dodik je u tome aktivno učestvovao. Čak se smatra da je učestvovao u pravljenju spiskova ljudi koji će biti sankcionisani“, naveo je Miličević.

(BN)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

OO7

02.11.2021 12:39

A kod Vas nema farse???

ODGOVORITE
Name

Ha Ha

02.11.2021 14:21

Naravno da je sve farsa, ali ipak je ljepše kada te varaju na Šmekerske a ne na Seljačke fazone. Ovo je prevršilo mjeru.

Name

ee

02.11.2021 14:31

Oni su farsa raspada i rasadnika papaka.

Name

Marko oksan

02.11.2021 14:57

Pa sta sada ako je Dodik nekada davno narucio srpsko jedinstva.. mislisli milicevicu i SAROVICU da he netreba vise uspostavljati dok vi nedodjete na vlast.. ali ako bi vi dosli onda Dodik nebi Krista sa vama na srpsko jedinstva, I tako u nedogled po tvoj razmisljaju.. djubrad sta vi i jedno i drugi.. a vi ste ljige nesposobnije

Name

realnost

02.11.2021 12:41

Dodikova karijera visi jos o jednom tankom koncicu, a ovo su njegovi zadnji dani ukojima se odrzava upravo prasinom koja se iza njega dize. Kada se ta prasina slegne na cistinu njega i ostalih papaka vise nece biti..

ODGOVORITE
Name

re

02.11.2021 13:38

Ništa pre izbora.A onda naror bira,a ne stranci.

Name

Uroš

02.11.2021 12:44

Hoće li burle Dodik vratiti Poplašen Nikolu.

ODGOVORITE
Name

Ре 007

02.11.2021 13:21

Нема фарсе,нема лажи,нема преваре ксо код додика и његовог снсд.

ODGOVORITE
Name

DIJASPORA

02.11.2021 13:32

TACNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.. DA LI CE TAJ NAROD OPISMENITI SE VEC JEDNOM.. DA LI CE TAJ NAROD VEC JEDNOM VIDJETI SVOIM OČIMA.. I CUTI SVOIM UŠIMA... 50godina sam u svjetu.. I 50 god.. SLUŠAM GLUPI BOSANCI... E i uvjerio sam se.. Cjeli svjet sprdačinu na nas račun....zaomi je AL tako je.. SRBIN iz b luke...

ODGOVORITE
Name

Ре за ре 007

02.11.2021 14:22

Са?додиком и његовим снсд све је фарса,лаж и превара.

ODGOVORITE
Name

RE

02.11.2021 15:37

Ni slovo nije netačno rečeno, sve živa istina sa burlom i hobotnicom u RS.

Name

Nebrigaj

02.11.2021 15:27

Odo Dodo u Rusiju ma boli njega za RS ili narod on je uvijek sebe gledo i u svoje dzepove trpo a vi kako hocete

ODGOVORITE
Name

Miromo

02.11.2021 16:13

Sve je tako i isplanirano Bakir-Dodik i Čović plaše ljude ratom da bi otegnuli da možda i ne budu izbori kako bi vladali i dalje. Na izborima su pokojnici velićanstveni trio toga su svjesni ali niti opozicija nebi trebala da im daje ruku spasa pogotovo i partneri vladajući se izmiću jer bi mogli da nastradaju Živio Narod i Iskrena politika tako im i treba jer su zaslužili i gore pa da vidimo kako če pješaćiti bez aviona limuzina i đabaluka

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

03.11.2021 10:52

Ovo sto se sada desava u RS, predaleko je otišlo, čak i do Savjeta Bezbjednosti UN, da bi se moglo posmatrati samo kao predizborna kampanja SNSD_a i Milorada Dodika!!

ODGOVORITE