Окршај навијача из Теслића и полиције у Бањалуци

Бањалучки полицајци заједно са Јединицом жандармерије МУП-а Републике Српске, ухапсили су у Бањалуци више навијача из Теслића након што су физички напали два грађанина и полицију, саопштено је из Полицијске управе (ПУ) Бањалука.

Република Српска 30.10.2021 | 17:06
Окршај навијача из Теслића и полиције у Бањалуци

"Наиме, навијачи из Теслића су данас око 13:45 часова, ненајављено дошли на стадион у Улици Омладинска у Бањалуци, и том приликом физички напали два грађанина. Потом су приликом одласка са стадиона физички напали два полицајца и једног припадника Жандармерије који су задобили тјелесне повреде", наводи се саопштењу.

Како се додаје, два грађанина и полицајци  су због задобијених повреда затражили љекарску помоћ у Хитној помоћи Бањалука.

"Ухапшени навијачи налазе се у службеним просторијама ПУ Бањалука, док су остали уз пратњу полиције напустили Бањалуку и упутили се према Теслићу", закључује се у саопштењу.  

Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Петар

30.10.2021 16:58

Види ти мангупа.Кладим се да знам чији су навијачи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

30.10.2021 17:01

Навијачи????? Дивљаци, хорда....Надам се да ће их полиција преваспитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

30.10.2021 19:44

Јели то та полиција коју би Додик истурио у случају неких озбиљнијих сукоба.Ако нема ништа боље боље да и ове склони.Па они не могу себе заштитити а камо ли народ