Okršaj navijača iz Teslića i policije u Banjaluci

Banjalučki policajci zajedno sa Jedinicom žandarmerije MUP-a Republike Srpske, uhapsili su u Banjaluci više navijača iz Teslića nakon što su fizički napali dva građanina i policiju, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Banjaluka.

Republika Srpska 30.10.2021 | 17:06
Okršaj navijača iz Teslića i policije u Banjaluci

"Naime, navijači iz Teslića su danas oko 13:45 časova, nenajavljeno došli na stadion u Ulici Omladinska u Banjaluci, i tom prilikom fizički napali dva građanina. Potom su prilikom odlaska sa stadiona fizički napali dva policajca i jednog pripadnika Žandarmerije koji su zadobili tjelesne povrede", navodi se saopštenju.

Kako se dodaje, dva građanina i policajci  su zbog zadobijenih povreda zatražili ljekarsku pomoć u Hitnoj pomoći Banjaluka.

"Uhapšeni navijači nalaze se u službenim prostorijama PU Banjaluka, dok su ostali uz pratnju policije napustili Banjaluku i uputili se prema Tesliću", zaključuje se u saopštenju.  

Nezavisne novine

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Petar

30.10.2021 16:58

Vidi ti mangupa.Kladim se da znam čiji su navijači..

ODGOVORITE
Name

Q

30.10.2021 17:01

Navijači????? Divljaci, horda....Nadam se da će ih policija prevaspitati.

ODGOVORITE
Name

Tatar

30.10.2021 19:44

Jeli to ta policija koju bi Dodik isturio u slučaju nekih ozbiljnijih sukoba.Ako nema ništa bolje bolje da i ove skloni.Pa oni ne mogu sebe zaštititi a kamo li narod