Шаровић у Угљевику: Вјерујем у бољу будућност Српске

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присуствовао је данас обиљежавању крсне славе општине Угљевик Свете Петке Параскеве.

Република Српска 27.10.2021 | 19:19
Шаровић у Угљевику: Вјерујем у бољу будућност Српске

Честитајући крсну славу Општине становницима и начелнику Василију Перићу, Шаровић је истакао да је поносан што је данас у Угљевику. 

„Ово је једна напредна општина која се развија и ја бих искористио прилику да становницима Угљевика и овог дијела Републике Српске пожелим све најбоље и у будућим временима. Начелнику Василију Перићу упућујем честитке за дугогодишњи предан рад, који су грађани препознали и повјерили му још један мандат“, казао је Шаровић.

Он је поручио да вјера у бољу будућност мора постојати и да њој треба тежити.

„Без обзира на то што су ова времена тешка увијек сам оптимиста и вјерујем у бољу будућност, како за Угљевик, тако и за цијелу Републику Српску“, истакао је Шаровић.

Обиљежавању крсне славе Угљевика присуствовао је и члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица који је локалној самоуправи и становницима честитао данашњи празник и заштитницу Угљевика Свету Петку. 

„Пожелио бих да ова година буде боља него што је била претходна, а све наредне боље од оних које су иза нас. У својој вјероисповијести смо људи који баштине хришћанску традицију и у оваквим свечарским приликама молимо се Богу за сва добра земаљска, да народ одоли искушењима и честитамо и локалној самоуправи и грађанима Угљевика данашњи празник“, поручио је Говедарица.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Живио нам,Вукота Говедарица

27.10.2021 17:55

Заслужујеш да будеш Предсједник СДС-а,јер си у врху ријетко поштених људи.Поред тога,одликују те,интелигенција,праведност и искреност,због чега те народ воли више него се може и замислити.Желим да напредујеш у политици у групи поштених и енергичних,као што је Драшко,Тривићева,ВУКАНОВИЋ,Љубиша Петровић,и многи други.

ОДГОВОРИТЕ