Šarović u Ugljeviku: Vjerujem u bolju budućnost Srpske

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović prisustvovao je danas obilježavanju krsne slave opštine Ugljevik Svete Petke Paraskeve.

Republika Srpska 27.10.2021 | 19:19
Šarović u Ugljeviku: Vjerujem u bolju budućnost Srpske

Čestitajući krsnu slavu Opštine stanovnicima i načelniku Vasiliju Periću, Šarović je istakao da je ponosan što je danas u Ugljeviku. 

„Ovo je jedna napredna opština koja se razvija i ja bih iskoristio priliku da stanovnicima Ugljevika i ovog dijela Republike Srpske poželim sve najbolje i u budućim vremenima. Načelniku Vasiliju Periću upućujem čestitke za dugogodišnji predan rad, koji su građani prepoznali i povjerili mu još jedan mandat“, kazao je Šarović.

On je poručio da vjera u bolju budućnost mora postojati i da njoj treba težiti.

„Bez obzira na to što su ova vremena teška uvijek sam optimista i vjerujem u bolju budućnost, kako za Ugljevik, tako i za cijelu Republiku Srpsku“, istakao je Šarović.

Obilježavanju krsne slave Ugljevika prisustvovao je i član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica koji je lokalnoj samoupravi i stanovnicima čestitao današnji praznik i zaštitnicu Ugljevika Svetu Petku. 

„Poželio bih da ova godina bude bolja nego što je bila prethodna, a sve naredne bolje od onih koje su iza nas. U svojoj vjeroispovijesti smo ljudi koji baštine hrišćansku tradiciju i u ovakvim svečarskim prilikama molimo se Bogu za sva dobra zemaljska, da narod odoli iskušenjima i čestitamo i lokalnoj samoupravi i građanima Ugljevika današnji praznik“, poručio je Govedarica.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Živio nam,Vukota Govedarica

27.10.2021 17:55

Zaslužuješ da budeš Predsjednik SDS-a,jer si u vrhu rijetko poštenih ljudi.Pored toga,odlikuju te,inteligencija,pravednost i iskrenost,zbog čega te narod voli više nego se može i zamisliti.Želim da napreduješ u politici u grupi poštenih i energičnih,kao što je Draško,Trivićeva,VUKANOVIĆ,Ljubiša Petrović,i mnogi drugi.

ODGOVORITE