Одгођен судски претрес у случају убиства Крунића

Међутим, претрес је одгођен за 1. новембар због приговора одбране на измјену два нова члана судског вијећа.

Република Српска 18.10.2021 | 11:27
Одгођен судски претрес у случају убиства Крунића

У бањалучком Окружном суду одржан је главни претрес за убиство Славише Крунића, његовог тјелохранитеља Жарка Павловића и рањавање Горана Илића. Било је предвиђено и свједочење двојице свједока одбране Сретена Поповића и Драге Дујаковића.

Међутим, претрес је одгођен за 1. новембар због приговора одбране на измјену два нова члана судског вијећа.

Одбрана је сматрала да је требала бити обавијештена о измјенама те да два нова члана вијећа треба да се изјасне о овом случају и потврде да су преслушали и прегледали све досад изнесене доказе. Међутим, предсједник судског вијећа је сматрао да то није законска обавеза те је одбрана уложила приговор којим тврди да је то први пут да се нови чланови не изјасне, те затражила одлагање претреса. 

Славиша Крунић и Жарко Павловић убијени су 22. априла 2019.године у близини Крунићеве куће у Гламочанима код Лакташа. Према оптужници, директни извршиоци убиства били су оптужени Бенеди Ђукановић и Жељко Ковачевић који је убијен у размјени ватре.Као саучесници наведени су Емилио Балдо и Родољуб Гајић, који је до хапшења радио у Крунићевом „Сектор Секјуритију“. 

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Злаја

18.10.2021 09:49

Док се још мало почисте трагови и загубе докази, полако .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

18.10.2021 09:58

Изврсиоци овог овог Убиства нису бити. БИТАН ЈЕ НАЛОГОДАВАЦ. КЉЕСТИМА ИМ ЦУПАЈТЕ НОКТЕ ДОК НЕ ПРОПЈЕВАЈУ КО ИХ ЈЕ ПЛАТИО ДА УБИЈУ СЛАВИСУ.АКО КРИМИНАЛЦИ МОГУ УБИТИ ОВАКВОГА ЦОВЈЕКА КОЈИ ИЗА СЕБЕ ИМА ХИЉАДУ РАДНИКА ЗА ОБЕЗБЕДЈЕЊЕ КАКО ЦЕ ОНДА ГРАДЈАНИ БИТИ СИГУРНИ.МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НИЈЕ ДОРАСТАО ДА СТИТИ ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВРХ ТЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ЈЕ ПОСТАО ПОЛИТИЦКИ ОГРАНАК КОЈИ СТИТИ САМО ВЛАСТ И УБИЈЕ СВЕ ПРОТИВНИКЕ.МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЈЕ НАЈВЕЦА БЕЗБЕДНОСНА ПРЕТЊА ЗА ДРЗАВУ БОСНУ И ХЕРЦЕГОВИНУ НА ЦЕЛУ СА РАТНИМ СПЕЦИЈАЛЦИМА И РАТНИМ СНАЈПЕРИСТИМА КОЈИ ИМАЈУ ВЕЛИКОГА РАТНОГА ИСКУСТВА У УБИЈАЊУ. ЕНТИТЕТСКА РЕФОРМА ПОЛИЦИЈЕ ЈЕ НЕОПХОДНА У БИХ. ХОЦЕМО ЗА МИНИСТРА МЛАДОГ СКОЛОВАНОГ ДОБРОГ ЦОВЈЕКА.НЕЦЕМО ДА НАС ЦУВАЈУ РАТНИ СПЕЦИЈАЛЦИ КОЈИ СУ ПРОСЛИ РАТ ОД 1991 ДО 1995.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиционар

18.10.2021 10:21

Ре Виктор, ТИ си друже озбиљна будала. Док је тих ратних полицајаца, има наде а кад дођу ови млади ретарди са купљеним школама онда смо тек готови јер 90 посто њих је дошло у муп јер су глупи и неспособни да било шта друго раде...

Name

Виктор

18.10.2021 12:40

кАКВЕ НАДЕ ИМА ДА МАЛТЕРТИРАЈУ ДИЛАЈУ И УБИЈАЈУ... КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА ? У РАТУ СТЕ УБИЈАЛИ КАР ТАНИ МУП МУСЛИМАНЕ И ХРВАТЕ САДА ЗА ВЛАСТ УБИЈАТЕ СВОЈЕ СРБЕ.ТИ СИ БУДАЛА И ТО ПСИХОПАТА.

Name

Ре

18.10.2021 15:37

Е мој Викторе све си у праву само у једном ниси. Бас ти које је хранио досли су му главе а требало би и мало господју удовици притегнут да и она ста казе барем о старој љубави која заборава нема.

Name

Из овога је јасно

18.10.2021 12:37

Да има као и ко је та организована криминална група у РС која има моц.

ОДГОВОРИТЕ