Нектар пиво нови спонзор КК Црвена Звезда

КК Црвена звезда мтс оснажио је у уторак свој тим за наредну сезону и свој тим партнера и спонзора. Нови члан црвено - белог тима  је Нектар пиво са којим је потписана сарадња на три године. Бањалучка пивара је један од лидера у региону у производњи пива и једини произвођач пива у Републици Српској, а Нектар пиво најпопуларнији бренд.

Кошарка 28.09.2021 | 19:09
Нектар пиво нови спонзор КК Црвена Звезда

Успјешни се лако препознају, па је вишегодишња сарадња Бањалучке пиваре и КК Црвена звезда  природан спој.

КК Црвена звезда је веома поносна што је једна оваква компанија препознала црвено - беле као правог партнера за даљи раст и експанзију и на тржишту Републике Србије.  

Сарадња између КК Црвена звезда и Бањалучке пиваре озваничена је у уторак у дворани ''Александар Николић'' након које су своје утиске изнијели и директор Бањалучке пиваре господин ллија Шетка и директор КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић.

Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре изразио је своје задовољство приликом потписивања уговора и истакао да је изузетно поносан на ову сарадњу.

„Веома сам срећан што смо данас потписали уговор са најуспешнијим српским клубом. Спорт и пиво се савршено слажу, а Црвена звезда и Нектар имају чак и исту боју дреса, односно етикете, црвено - белу. Изузетно сам поносан што смо започели ову звездану сарадњу, будући да имамо овакве звезде у тиму – КК Црвена звезда који има огромну подршку навијача у Бањалуци и широм Републике Српске и Нектар пиво, које је звезда на српском тржишту пива“, изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.

Овим поводом се обратио и директор КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић:

 ’’Да би тим на терену изгледао добро, потребно је обезбедити им услове за то. Један велики корак у том правцу је склапање пословне сарадње са новим партнером – Бањалучком пиваром. Захвалан сам у име свих нас у клубу, менаџмента, стручног штаба, играча и свих нас којима је црвено - бела боја у срцу, што су стали уз нас у овом тешком тренутку када никоме није лако, и што су показали велику жељу и интерес да заједнички реализујемо ову сарадњу.  

Црвена звезда као клуб који је основан 1945. године добија новог партнера, Бањалучку пивару, која је основана још давне 1873. године. Када спојимо дугу традицију клуба и компаније добијамо заједничку реч - успех. Потрудићемо се да све што смо се договорили спроведемо у дело, да искористимо ову сарадњу да промовишемо праве ствари. Црвена звезда гаји своје односе са партнерима који су уз нас и у добру и у злу, наша жеља је да тај однос буде пријатељски, а не строго пословни. Нектар пиво је бренд који је познат и у великој експанзији, који осваја нова тржишта, и верујем да ће КК Црвена звезда у томе помоћи.

Оно што нас спаја је заједничка црвено - бела боја, и верујем да ћемо заједно постићи резултате које очекујемо једни од других. Добро дошли у црвено-белу породицу!’’, истакао је директор Клуба Филип Сунтурлић. 

(БН)