На продају луксузни дом Леонарда Дикаприја

Једна од некретнина Леонарда Дикаприа у Лос Фелизу управо је изашла на тржиште за 5,75 милиона долара. Глумац је историјско имање купио од музичара Мобија прије око три године; међутим, то није једини његов дом у овом насељу испуњеном палмама.

Забава 12.09.2021 | 14:52
На продају луксузни дом Леонарда Дикаприја

Оскаровац, који је најпознатији по улогама у "Титанику" и "Било једном у Холивуду" такође посједује једну од најбољих свјетских кућа на само 45 минута од Малибуа. Вилу је купио за 23 милиона долара 2016. године.

Овдје у Лос Фелизу, његово уточиште инспирисано Енглеском слави европски архитектонски дизајн кроз своја суштинска француска врата, украшен камин и високе плафоне. Читавих 460 квадратних метара куће приказује коктел традиционализма са модерним трендовима у дизајну ентеријера, укључујући минималистички стамбени простор који је инспирисан скандинавским стилом. Палету боја у нијанси слоноваче првобитно је одабрао Моби, који је одговоран за реновирање куц́е.

Осим у стамбеног одјељку, традиционална шема наставља се у кухињском простору који комбинује мермерне тонове са суптилним дрвеним нијансама натопљеним сунчевим зрацима Западне обале.

Поред својих пет спаваћих соба, главна спаваћа соба одаје почаст луксузу кроз своју елегантну беж шему боја и елегантне дрвене облоге које чине да изгледа као луксузни хотелски апартман.

Вила има осам купатила у којима доминира комбинација дрвета и мермера, користећи љепоту биљака како би се органска љепота Лос Фелиза унијела у његова четири зида.

Сјајна естетика наставља се у бујном краљевству изван ентеријера. Овде се поред великог базена налази трпезаријски сет, крунисан зеленим нијансама околних палми. Околни зидови и зелене живе ограде такође нуде терапеутску приватност од вреве Града анђела.

Агенција "Хилтон & Хyланд" тренутно продаје кућу познатог глумца, по цијени од 5,75 милиона долара.

(Независне новине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

12.09.2021 13:22

Пошто нашем бајном вођи из Лакташа нису дозволили да купи један цијели спрат у Београд на води ето му прилике да уложи поштено зарађени новац.

ОДГОВОРИТЕ