Душан долази у Србију да тужи Тању Савић за старатељство, решио да иде до краја!

Борба за старлатељство између Тање Савић и њеног још увек званичног мужа Душана Јованчевића, по свему судећи, још увек није завршена.

Забава 12.09.2021 | 13:17
Душан долази у Србију да тужи Тању Савић за старатељство, решио да иде до краја!

Иако су синови почетком лета по налогу суда из Аустралије враћени певачици, њен супруг, како Курир сазнаје, ускоро долази у Београд где ће пред нашим државним органима покушати да врати наследнике. Он са тимом својих адвоката покреће процес за заједничко старатељсво над децом.

Dušan Jovančević, Tanja Savić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Дамир Дервишагић

Према речима Курировог саговорника Душан је припремио доказни материјал који ће изнети током спора и показати да је он родитељ који брине о деци на прави начин и да не заслужује да буде одвојен од малишана. Он на то има право јер деца, али и он су држављани наше земље.

- Душан је очајан што је раздвојен од синова. Труди се да са Тањом буде у колико је могуће добром односу због деце да би могао да их чује и види бар преко видео позива. Ускоро долази у Београд да докаже како заслужује да и он има подједанко права да буде старатељ синовина. Тањи то никако не одговара јер она сматра да наследници треба да буду са њом. Биће ту још проблема између њих - тврди наш извор близак породици Савић.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2016/02/29/21/854207_тања-савиц-дусан-јованцевиц_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2016/02/29/21/854207_тања-савиц-дусан-јованцевиц_фф-с.јпг?вер=1631370338" алт="Тања Савић, Душан Јованчевић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Драган Кадић

Тим поводом позвали смо Душана који је потврдио наша сазнања:

- Ја сигурно нећу од своје деце да одустанем. Борићу се за њих. Борићу се за правду и истину докле год сам жив. Радим на томе стално. Лопта се већ котрља. То је спор процес, али тако иде - рекао нам је Душан.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2016/09/04/21/984325_тања-савиц-аустралија-песме-хит-свадја-дусан-јованцевиц_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2016/09/04/21/984325_тања-савиц-аустралија-песме-хит-свадја-дусан-јованцевиц_фф-с.јпг?вер=1631370352" алт="Тања Савић, Свађа, Хит, Аустралија, Песме, Душан Јованчевић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Драган Кадић

Он је, подсетимо, почетком јуна предао папире за развод брака, али спор још увек није завршен. Њих двоје последњих неколико година нису успели да нађу заједнички језик и решили су да ставе тачку на свој брак, док Тања жели сама да води бригу о њиховим наследницима. Савићева избегава да одговара на наше позиве и поруке, али је зато на друштвеним мрежама и те како активна где често шаље поруке упућене бившем мужу: - Није развод трагичан. Трагично је остати у несретном браку и деци давати погрешан пример о љубави. Мени су деца најважнија - написала је недавно она.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар