Снежана Ђуришић се огласила о пљачки сина, тврди да није крив!

Снежана Ђуришић огласила се након вести да је њен син Марко Гвозденовић опљачкао два ресторана у којима је радио, као и своју рођену тетку.

Забава 11.09.2021 | 17:37
Снежана Ђуришић се огласила о пљачки сина, тврди да није крив!

Познато је да је Марко више пута имао проблема са законом, а Снежана је сада истакла да се њен насленик смирио и да се вратио на прави пут.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/05/16/16/2570233_снезана-дјурисиц-2_фф.јпг?вер=1631353610" алт="Снежана Ђуришић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

- Ја не знам коме је толико стало да евоцира несто о чему се већ писало, па успут још и додаје нешто што није било. Марко је пунолетан и као такав сносио је одговорност за све што је урадио. Захваљујћи медијима и чињеници да му је мајка јавно лице, изгледа да су његове грешке теже него грешке некога ко то није. Ево, хвала Богу, Марко данас не пије и ради. Ово је последњи пут да се ја, као његова мајка, оглашавам овим поводом, а злобницима којима су ово миле теме желим милост Божју - написала је Снежана.

Подсетимо, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3764823/снезана-дјурисиц-марко-гвозденовиц-син-пљацка-скандал-затвор" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Ненад Стојиљковић, власник рибљег ресторана са Бањице, у којем је певачицин наследник радио у августу, испричао је за Курир да је на наговор сарадника дао шансу Гвозденовићу да проба да ради као достављач хране код њега, да се на послу задржао наводно два сата и да је за то време наводно опљачкао 20.000 динара.

- Пријавио сам га полицији, али су они немоћни. Рекли су ми да не могу да воде поступак против њега јер се то не третира као крађа, него као проневера. Марко је дошао код нас 21. августа, молио нас да га примимо, рекао је да му се дете повредило приликом пада с мотора. Кукао је да нема посла и пара, и тако смо му дали шансу, као и многима пре њега. Дошао је на посао, добио од нас ауто за развоз и послали смо га да однесе једну испоруку. Након два сата је нестао заједно са 20.000 динара пазара. Ауто је довезао до ресторана, оставио кључеве у возилу и нестао - рекао је власлник ресторана за Курир.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/04/05/12/2520295_марко-гвозденовиц01-марина-лопициц_фф.јпг?вер=1631353498" алт="Марко Гвозденовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар